מבזקים
סרוגים

לצד בחריין ומצרים: התפקיד החדש של אבי דיכטר

ח"כ אבי דיכטר נבחר לחבר בוועדה למלחמה בטרור של האיגוד הבינפרלמנטרי, בו חברים נציגים מ-32 מדינות - ביניהם בחריין, מצרים, סין ועוד. דיכטר אמר כי "בחירתי על ידי מדינות העולם היא הכרה במלחמה הממושכת בטרור"

אוריאל בארי | חדשות סרוגים
י"ח כסלו התשפ"ב
לצד בחריין ומצרים: התפקיד החדש של אבי דיכטר

ח"כ אבי דיכטר נבחר היום (שלישי) לשמש כחבר בוועדה למלחמה בטרור של האיגוד הבינפרלמנטרי (IPU). ההצבעה התקיימה באופן חשאי על ידי נציגים מ-32 מדינות מרחבי העולם.

לאחר היבחרו אמר דיכטר: "אני גאה לקחת חלק בהסברה של מדיניות הביטחון של מדינת ישראל בזירה הבינלאומית. בחירתי על ידי מדינות העולם היא הכרה נוספת במלחמה הממושכת שלנו בטרור וצעד נוסף במאבק ההסברה הלאומי שלנו".

הוועדה למלחמה בטרור של האיגוד הבינפרלמנטרי נוהגת להתכנס פעמיים בשנה, כדי לדון באירועי טרור המתרחשים ברחבי העולם ודרכי מאבק משותפות בהם. חברים בה נציגים מבתי הנבחרים של אוסטריה, קניה, רואנדה, בחריין, מצרים, סין, פקיסטן, תאילנד, שוויץ ועוד.

אבי דיכטר האיגוד הבינפרלמנטרי הוועדה למלחמה בטרור