אולפן סרוגים

שקד על הורוביץ: "אמירה מבישה, מעידה על בורות"

השרה שקד באולפן סרוגים תקפה את הורוביץ לאחר שכינה את נערי הגבעות -"נערי הזוועות": "אמירה מבישה שמביישת אותו ומעידה בעיקר על בורות". שקד גם הציבה תנאי לקיום הקואליציה

שקד על הורוביץ: "אמירה מבישה, מעידה על בורות"

שרת הפנים איילת שקד הגיע היום (שני) לראיון באולפן סרוגים והתייחסה וסיפקה כותרות בשלל נושאים על סדר היום הפוליטי.

שקד תקפה את דבריו של ניתן הורוביץ שכינה את נערי הגבעות, "נערי הזוועות" ואמרה: זו אמירה מבישה שמביישת אותו ומעידה על בורות. כי אם הוא היה באמת מסתובב ומכיר אותם הוא היה יודע שחלקם עושים תכניות חינוכיות חשובות וחלקם נפלטו ממסגרות שונות והם מוצאים דווקא בגבעות ובחוות תכניות חינוכיות וכמו שאמרתי זה בעיקר בורות".

לשאלה האם תתבצע הרוטציה אמרה שקד: "כל עוד אני ארגיש שהקואליציה מקדמת את הערכים שלשמם נבחרתי, ואני מצליחה לשמור על האידיאולוגיה שבשמה נבחרתי, היא תמלא את ימיה – אם נרגיש שלא אז לא".

אילת שקד
אילת שקד| צילום: אילת שקד באולפן סרוגים

השרה שקד התייחסה למחלוקת עם רע"מ על חוק החשמל ואמרה: "אין אף חוק שיוצא ונכנס בדיוק אותו דבר, אבל רוב השינויים שהוא רצה לעשות שבוע שעבר אנחנו לא מסכימים, אנחנו נסכים ונגיע להסכמות. באשר לביקורת בקואליציה שקד אמרה: "בו ננפץ פה עוד בלוף, חוק החשמל קיים מ-2014, זה עבר גם מתווה ב2017 ועבר גם ב-2019, ההסדר הזה קיים הרבה מאוד שנים, עכשיו עושים רעש. בתים עם צוו הריסה לא יכנסו לחוק. כשזה היה בתקופת הליכוד פשוט אף אחד לא דיבר על זה ועשו את זה".

כמו כן, שקד התייחסה לשלל נושאים שבמחלוקת בממשלה בין ימין לשמאל.

על הוצאת יו"ש ממפת אזורי עדיפות הלאומית: "השמאל יכולים לדבר עד מחר, ייבושי יו"ש לא יוצאו ממפת סדר העדיפות הלאומית. יהיה אפשר להוסיף עוד שינויים".

על מתווה הכותל: "מה שקורה היום בכותל זה עצוב, הכותל שאמור להיות דבר מאחד הפך להיות מוקד לשנאת חינם. אני נגד להתעסק עם זה עכשיו בממשלה. לא צריך לעסוק בזה".

על תחבורה ציבורית בשבת: "אנחנו לא רוצים לשנות את הסטאטוס קוו. ההסכם הקואליציוני היחיד שמחייב הוא הסכם הגג בין ימינה לבין יש עתיד" – שם לא מופיע תחבורה ציבורית בשבת.

שקד גם חברה בוועדה למינוי שופטים שאמורה להתכנס לפי שעה מחר ולמנות ארבעה שופטים לעליון. שקד התייחסה לקושי בהשגת הסכמות בוועדה ואמרה: או שהוועדה לא תתכנס או שנמנה שני שופטים שמרנים ושני שופטים ליברליים

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

125
78
גבי
22.11.21

נוכלת וצבועה שגנבה לי את הקול לא נסלח לכם לעולם גם אם יכאב לך הבטן

1
העם יחליט!
22.11.21

שקד תמנה מחר שופטים שרואים לצד שמאל... כידוע שליטי המדינה האמיתיים הם אנשי הבגצ. ומחר תמנה שקד בקולות שלנו שופטים שמאלניים קיצוניים, שימשיכו ביתר שאת בקו הלא דמוקרטי... אתם תלכו לבחירות ותצביעו לימין, והשופטים יעשו יהפכו את הכל לאור השקפתם השמלאנית הידועה. לאן הגענו?

2
בור ועם הארץ
22.11.21

בורות??? הנחת סלב... שר בממשלת ישראל הוא בור? ממש הוצאת דיבה של ממש. את יודעת שזו דעתו ולא מהיום. מה את מיתממת על בורות כביכול? הצחקת והעצבת אותנו כאחת. עד מתי ימלוך עלינו השקר הזה?

3
יועץ לשעבר
22.11.21

והיא עוד מעיזה לומר "ערכים שבשמם נבחרתי" תגידי איזה עזות פנים יש לך לומר זאת כאן, בסרוגים. ערכי יישוב הארץ של הבדואים ומנגד אי הסדרת ההתישבות הצעירה?! די כבר לשטות בנו. די.

4
אחת שלך. איילת שקר.
23.11.21

תפסיקי לעשות קולות של ימין. לא מאמינים למילה הקמתם את ממשלת 'כל אזרחיה'. מה זה חשוב חוק כזה או אחר. הרס המדינה היהודית יהיה רשום על שמך.

77
איילת הנוכלת
22.11.21

ייבושי יו״ש לא יוצאו מהתכנית… תכנית ייבוש שלא מביישת את מרצ

1
ישראלי
22.11.21

את זה תשאל את מי שכתב את זה שיש לו שגיאות

76
בוקרא פיל מישמיש
22.11.21

רוב הממשלה שלך חושבים בדיוק כמוהו... מה ההצגה שלך? רוב חברי הממשלה שלך חושבים בדיוק כמוהו. שלא לדבר על מנסור עאבאס והמיליראדים שנתתם לו, מה הוא חושב עליכם, ועל כל המדינה שלנו. מה הצביעות הזו? אנחנו לא כל כך תמימים כמו שאת חושבת.

1
בני
22.11.21

כל אדם ישר ושומר חוק חושב ככה מי שתומך בעבריינים - שיוריד את הכיפה.

2
הבנת הנקרא
22.11.21

כנראה ששרת הפנים לא חושבת כמוך דברי שרת הפנים סותרים את מה שאתה חושב שצריך לחשוב כל אדם ישר ושומר חוק... היעלה על הדעת בחלום הלילה, ששרת הפנים אינה אשה ישרה ושומרת חוק?