שוב כתובות נאצה: "נשות הכותל נבלות" - סרוגים

שוב כתובות נאצה: "נשות הכותל נבלות"

מי מנסה להתנכל לחברת הנהלת נשות הכותל? סמוך לביתה של פגי סידור רוססו כתובות נאצה. לזלי זקס, מנכ"לית נשות הכותל, הגיבה: "אנו רואות את המקרה בחומרה שהוא תוצאה ישירה של ההסתה"

גיל קלנר, חדשות סרוגים
שוב כתובות נאצה: "נשות הכותל נבלות"
  כתובות הנאצה על ביתה של פגי סידור (צילום: נעם ריבקין פנטון)

אלמונים ריססו כתובות נאצה סמוך לביתה של פגי סידור, חברת הנהלת נשות הכותל. ששכניה לבניין גילו כתובות נאצה שרוססו בחדר המדרגות ועל דלת ביתה ודווחו על כך למשטרה.

בין היתר, רוססו הכתובות: "נשות הכותל נבלות" ו"פגי הזהרי".

פגי סידור התלוותה לתחנה והיא הגישה תלונה.

לזלי זקס, מנכ"לית נשות הכותל, הגיבה: "אנו רואות את המקרה בחומרה שהוא תוצאה ישירה של ההסתה וההשתלחות חסרת הרסן נגד נשות הכותל המוצגות כנשות האופל ונשות המריבה ברחוב החרדי ובמדיה הדתית והחרדית. יש סילוף מכוון של העובדות והתוצאה הבלתי נמנעת היא התחושה שמותר ואולי אף רצוי לפגוע בנו. נשות הכותל משלמות מחיר אישי כבד על עמידתן בחזית המאבק נגד הדרת נשים".

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
LIVE

עכשיו בשידור חי i24: נתניהו בוושינגטון; עסקת חטופים על הפרק

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
חבל על ההשחתה
| 05-12-2013 12:09
לא זו הדרך, אבל נשות הכותל באמת נבלות