לקראת החורף: מתכון למרק ברוקולי בצל ושמנת - סרוגים

לקראת החורף: מתכון למרק ברוקולי בצל ושמנת

החורף כבר בפתח וכולם מחכים לגשם הראשון שיכריז רשמית על בוא החורף. המזג אוויר הסגרירי הוא התירוץ המושלם למרק מיוחד במינו: מתכון למרק ברוקולי בצל ושמנת

author-image
לקראת החורף: מתכון למרק ברוקולי בצל ושמנת
  (צילום: שאטרסטוק)

אם אתם מחפשים מרק מיוחד וקצת יוצא דופן, מצאנו לכם את המרק המושלם. קבלו מתכון למרק ברוקולי בצל ושמנת

מרכיבים:

500 גרם ברוקולי (גבעולים ופרחים בחתיכות)
1 בצל קצוץ גס
1 אגוז מוסקט מגורד
1/2 כפית מלח ים
1 כף חמאה
1 ליטר ציר מרק עוף
100-200 מ"ל שמנת לבישול
מלח
פלפל טחון טרי
מעט עלי בזיליקום

(צילום: שאטרסטוק)

הוראות הכנה

כאשר החמאה בסיר ממיסים על הכיריים, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להשחמה.

שוטפים ומנקים את הברוקולי, חותכים את הגבעולים ומוסיפים לסיר, מוסיפים ציר מרק ומבשלים את גבעולי הברוקולי עד שהם רכים.

כעת ניתן להוסיף גם את פרחי הברוקולי (שמתרככים מהר יותר מן הגבעולים) יחד עם מלח לסיר ולבשל עוד מספר דקות. טוחנים את המרק עם בלנדר מוט ומוסיפים את השמנת. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל ואגוז מוסקט,

מקשטים בעלי בזיליקום לפני ההגשה.


 המתכון באדיבות: מותג מוצרי החשמל Teka

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
כשרות
אחת ששומרת | 20-12-2021 11:38
נהגו אבותינו לא לבשל בשר וחלב יחד, גם לא עוף...