חדשות

אמיר אוחנה: אלה האנשים שיקימו מפלגת ימין חדשה

חבר הכנסת אמיר אוחנה תוקף את ממשלת בנט-לפיד ונתן את הערכתו לזמן שייקח לליכוד לחזור לשלטון. עוד הוא חשף: מפלגת ימין חדשה תכריע את הבחירות הבאות

קורא להפסיק ולהתראיין (אמיר אוחנה, (יונתן זינדל/פלאש 90)

חבר הכנסת אמיר אוחנה מהליכוד, העניק הערב (חמישי) את ההערכה שלו לזמן שייקח לבנימין נתניהו ולליכוד לחזור לשלטון.

בראיון לרדיו 'קול חי' אמר אוחנה: "השבוע ראינו שגם אחרי שעובר התקציב, האופוזיציה מצליחה להפיל חוקים של הקואליציה, ולא מתפוררת בניגוד לדברי בנט. להערכתי זה ייקח פחות מ-3 שנים לחזור לשלטון. עכשיו כשהציבור מבין מה היה לו ומה יש לו היום, הוא יצביע לנו בהמוניו".

אמיר אוחנה על החוק הנורווגי
אמיר אוחנה על החוק הנורווגי| צילום: ח"כ אוחנה על החוק הנורווגי (מתוך ערוץ כנסת)

לדברי אוחנה: "התמיכה במחנה הלאומי הולכת וגוברת ולו תהיינה בחירות אני סבור, בפרט אם תקום מפלגת ימין חדשה – שהיא יכולה להכריע את הכף וסוף סוף תקום ממשלה לאומית, ימנית אמיתית".

אוחנה פירט את השמות שעשויים להרכיב מפלגת ימין חדשה: "עמיחי שיקלי, יעקב ברדוגו ואולי חיים רמון. ויש גם שמות נוספים".

מתי ברנהרט, אמיר אטינגר

אוחנה התייחס לתקשורת הישראלית ואמר: "התקשורת יצרה את האיבה העמוקה שאנחנו רואים בציבור כלפי נתניהו והמחנה שלנו".

עם זאת, לדבריו חל שיפור במפת כלי התקשורת: "לפני 12 שנים כשהיית מדליק רדיו, היית שומע רק את רזי ברקאי, היום יש את ברדוגו, איבגי – ויש את מימרן בקול חי, יש גם את ערוץ 20. אני חושב שחלו שינויים. צריך לפתוח את שוק התקשורת לתחרות אמיתית. להוריד את הרגולציה ולהביא לכאן מגוון".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

93
ירושלמית
12.11.21

משמח!

הצטרפו אלינו