מבזקים
סרוגים

המשטרה בודקת את טענות סילמן על תקיפה

לאחר שיו"ר הקואליציה עידית סילמן העבירה את עדותה על התקיפה שובעיים לאחר שקרתה לקצין הכנסת, משטרת ישראל פתחה בחקירת האירוע על בסיס הפרטים שהעביר קצין הכנסת

ה' כסלו התשפ"ב
המשטרה בודקת את טענות סילמן על תקיפה
המשטרה בודקת את טענות סילמן על תקיפה צילום: (צילום: חיים גולדברג/ סרוגים)

משטרת ישראל פתחה היום (שלישי) בבדיקת הטענות של יו"ר הקואליציה, חברת הכנסת עידית סילמן (ימינה), על כך שהותקפה לפני כשבועיים בתחנת הדלק ליד העיר מודיעין. על פי הדיווחים, המשטרה קיבלה מהכנסת את החומר בעניין עידית סילמן ופתחה בבדיקה בנושא.

מהמשטרה נמסר כי "במשטרת ישראל התקבלה פנייה מקצין הכנסת שעניינה, טענות להטרדה ברשתות החברתיות של חברת כנסת ולתקיפתה בעיר מודיעין בחודש שעבר. הפנייה הועברה לבחינה ביחידת ההונאה של מחוז מרכז".

ביום ראשון, סילמן נפגשה עם קצין הכנסת זאת כשבועיים לאחר התקיפה עליה דיווחה במוצאי שבת בתכנית 'פגוש את העיתונות' במוצאי שבת. מדובר בישיבה קצרה שהתקיימה בין חברת הכנסת עידית סילמן למנכ"ל הכנסת וסגן מפקד המשמר, במסגרתה סוכם כי כל החומרים המצויים בידי צוות לשכתה יועברו למשמר הכנסת.

צרור: "אנחנו חוזים במרדף נקמה בעידית סילמן"
צרור: צילום: צרור:

אתמול, חברת הכנסת עידית סילמן, התייחסה שוב  לסערה סביב טענתה כי היא הותקפה פיזית בתחנת דלק, אך שוב לא נתנה תשובה עניינית אלא דיברה באופן כללי על המתקפות בהן נתונים היא וחברי מפלגתה.

בפתח ישיבת ועדת הבריאות, אמרה סילמן: "זה לא סוד שאנחנו כבר חמישה חודשים, מאז הקמת הממשלה, אני, כיו"ר הקואליציה וחבריי מימינה מותקפים".

היא הוסיפה: "חשבו שיוכלו לשבור אותנו בצורה כזו או אחרת. זה לא מקרה אחד. קרו מקרים רבים, על חלקם דיווחנו, על אחרים לא. הדברים נבדקים ויבדקו וזה בסדר, אני לא מודאגת. השיח צריך להשתנות".

משטרת ישראל עידית סילמן תקיפה