ויראלי

צרור: "אנחנו חוזים במרדף נקמה בעידית סילמן"

בעקבות ההסתבכות של עידית סילמן לאחר שטענה שהותקפה ולא סיפקה עדויות לכך, המגיש הבכיר יוצא להגנתה: "אני לא יודע מה היה בתחנת הדלק, רק רואה את כל הימים שלפני ואת כל הימים שאחרי"

צרור: "אנחנו חוזים במרדף נקמה בעידית סילמן"
צילום: רינו צרור (צילום: גיל יערי/ פלאש 90)

העיתונאי ושדר גלי צה"ל רינו צרור יוצא להגנתה של יו"ר הקואליציה עידית סילמן.

"אנחנו חוזים במרדף הנקמה אחרי ח"כ עידית סילמן", כתב צרור בחשבון הטוויטר שלו. "אני לא יודע מה היה בתחנת הדלק במודיעין, בקצה התחנה או בהמשך הדרך, ומה בדיוק אירע לח"כ. אני יודע שבמהלך החודש האחרון ראיתי אינספור איומים עליה מכל סוג, באחרון שבהם התקרב בריון אל מכוניתה, מאיים מאוד, תוך כדי צעקות וקללות, "שטיח של מוסלמים" ו"כלבה מופקרת", בין היתר, בקצב אש, עוד רגע הוא נוגע בחלון המכונית", מזכיר צרור.

נתניהו: "אם שיקלי הוא וירוס, חבל שהוא לא מדבק"

"זה כמובן איום לכל דבר, מצולם, פומבי, עשרות אלפי צפיות, איש לא מנע, קצין הכנסת לא סיפר, הצייצנים לא רדפו, והבריון עדיין מסתובב ומאיים", הוא מוסיף. "אם לא היו מאבטחים בסביבה, סילמן הייתה חוטפת ישירות. לא אני אמרתי, המשטרה אמרה".

עידית סילמן
עידית סילמן| צילום: סילמן מתייחסת לתקיפה (צילום: ערוץ כנסת)

צרור קובע כי: "סילמן מותקפת, נקודה". ומוסיף: "כל שלושת החודשים האחרונים, נקודה. באמצעים שונים. היא ובני משפחתה. ואני לא יודע מה היה בתחנת הדלק במודיעין, רק רואה את כל הימים שלפני ואת כל הימים שאחרי".

חברת הכנסת עידית סילמן, התייחסה שוב הבוקר (שני) לסערה סביב טענתה כי היא הותקפה פיזית בתחנת דלק, אך שוב לא נתנה תשובה עניינית אלא דיברה באופן כללי על המתקפות בהן נתונים היא וחברי מפלגתה.

בפתח ישיבת ועדת הבריאות, אמרה סילמן: "זה לא סוד שאנחנו כבר חמישה חודשים, מאז הקמת הממשלה, אני, כיו"ר הקואליציה וחבריי מימינה מותקפים".

היא הוסיפה: "חשבו שיוכלו לשבור אותנו בצורה כזו או אחרת. זה לא מקרה אחד. קרו מקרים רבים, על חלקם דיווחנו, על אחרים לא. הדברים נבדקים ויבדקו וזה בסדר, אני לא מודאגת. השיח צריך להשתנות".

ביממה האחרונה התעוררה סערה בעקבות דבריה של סילמן במוצאי שבת לפיהם הותקפה פיזית לפני שבועיים בתחנת דלק בעיר מודיעין. העובדה שסילמן לא נקטה בתאריך התקיפה ולא הגישה תלונה לקצין הכנסת, עוררה חשד סביב מהימנותו של המקרה.

מבדיקה של הנושא, עולה, כאמור, כי לא הוגשה תלונה למשטרה ואף קצין הכנסת – האמון על ביטחון חברי הכנסת – לא הכיר את הפרטים ולא קיבל פנייה בנושא.

תגובות

54
47
וחצופה
08.11.21

ילדה קטנה

1
רינת
09.11.21

צבועים נמאסתם! גם וגם. גם סילמן וגם צרור.

46
נוני
08.11.21

עוד זבל שחושב שהוא עתונאי מאוס יותר מאדון בן עמי.

45
לא לחינם הלך הזרזיר
08.11.21

לא לחינם הלך הזרזיר צרור אצל העורב סילמן!!!!! לא לחינם הלך הזרזיר צרור אצל העורב סילמן!!!!!

1
רוני
09.11.21

אתה מיתכון הזרזירה המוסלמית, ליצור שאומץ מארופה המיזרחית,,מצא מין את מינו שני גוים לא ראוים,