לקראת חנוכה שעוד רגע כאן, קבלו מתכון ללביבות גבינה ואגס. לבבות בריאות וטעימות, שלא ירגישו את ההבדל.
מרכיבים:
300 גרם גבינה לבנה 3% שומן
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות
1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם מלון
1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין
2 כפות מדידה אבקת חלבון
קורט קינמון
1 אגס, מקולף, ללא הליבה, חתוך לקוביות קטנות

אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
- מניחים את הגבינה הלבנה, הביצים ותמצית הוניל בקערה ומערבבים היטב.
- מוסיפים את אבקות הפורמולה 1, אבקת החלבון והקינמון ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. מקפלים פנימה את קוביות האגס.
- מניחים כפות גדושות בתבנית האפיה ושומרים מרחק היקפי של 3 ס״מ בין הלביבות.
- אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.
טיפ: אפשר להכין מהבלילה לביבות במחבת או פנקייקס
המתכון באדיבות: חברת הרבלייף מתוך ספר מתכוני הבריאות של הרבלייף: "מבשלים דרך חיים",
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים