מבזקים
סרוגים

עמית סגל מצטרף: המחאה הכי צודקת כרגע בישראל

עמית סגל מגדיר את המחאה בפרשת אהוביה סנדק, כ"מחאה הכי צודקת כרגע בישראל", ותוהה: "מי יחקור את החוקרים שהביאו למותו של נער?"

ג' כסלו התשפ"ב
עמית סגל מצטרף: המחאה הכי צודקת כרגע בישראל

הפרשן הפוליטי של חדשות 12, עמית סגל, מתייחס להפגנות בפרשת הנער אהוביה סנדק, ואומר כי מדובר במחאה הכי צודקת שמתנהלת היום בישראל.

מחאת צדק לאהוביה: חוסמים את הכניסה לי-ם
מחאת צדק לאהוביה: חוסמים את הכניסה לי-םצילום: מחאת צדק לאהוביה: חוסמים את הכניסה לי-ם

בימים האחרונים התחדשו המחאות בדרישה להעמיד לדין את השוטרים שניגחו ברכב בו נסעו מספר נערי גבעות, וגרמו למותו של אהוביה סנדק ז"ל לפני כשנה.

לדברי סגל: "אין מחאה צודקת כרגע בישראל יותר מזו בכניסה לירושלים שקוראת לחקור את מות אהוביה סנדק".

סגל הזכיר את העובדות וכתב: "נער ישראלי נהרג במרדף משטרתי? בכירי מח״ש התריעו על שיבוש הליכי חקירה מצד המשטרה, אך דבר לא קרה. מי יחקור את החוקרים שהביאו למותו של נער?".

המחאה התחדשה ביום חמישי האחרון כשעשרות מפגינים שוב הגיעו לכניסה לירושלים וחסמו את הכביש לסירוגין, כשהם יושבים במרכז הכביש ומטפסים על אוטובוסים שמאטים את נסיעתם. המשטרה לא השתמשה באלות כמו ביום חמישי, אלא במעצרים והתזת מים ממכת"זית.

פרשת סנדק: מנדלבליט ידון בהעמדה לדין של השוטרים
פרשת סנדק: מנדלבליט ידון בהעמדה לדין של השוטריםצילום: פרשת סנדק: מנדלבליט ידון בהעמדה לדין של השוטרים
אהוביה סנדק הפגנה מחאה עמית סגל