חדשות

ליברמן: זה הנבל מספר 1 בתקשורת הישראלית

לשאלת סרוגים, על סדרת הציוצים של ליברמן על מס הכלים החד פעמיים השיב שר האוצר בהשתלחות בכתב הארץ חיים לוינסון וכינה אותו "הנבל מספר 1 בתקשורת הישראלית"

ליברמן: זה הנבל מספר 1 בתקשורת הישראלית
צילום: הורביץ (צילום: מארק ישראל סלם\POOL)

בישיבת סיעת ישראל ביתנו, שאלנו את שר האוצר על המס על כלים חד פעמיים, ועל סדרת הציוצים והפוסטים בפייסבוק שהוא מעלה בלעג על הציבור החרדי, כשהוא מבקש מהם לשטוף כלים ולקנות מדיח.

ליברמן בצורה לא אופיינית, החליט להשתלח בכתב 'הארץ' חיים לוינסון, שכתב טור נגד המס על כלים חד פעמיים וטען בו כי מדובר במס על האוכלוסיה החרדית שהיא מוחלשת בכל מקרה, וזאת כדי לנקות את המצפון של העשיריון העליון.

לוינסון נבל מספר 1
לוינסון נבל מספר 1| צילום: ליברמן על הנבל מספר 1

לוינסון: הנבל מספר 1 בתקשורת הישראלית

הנושא של כלים חד פעמיים לא מכוון נגד אף אחד. זה מכוון בעד אקלים במדינת ישראל ובעולם כולו. ראיתי כל מיני ציוצים נגדי בנושא הזה. תראה מה לעשות, ככה נהגו בבית הוריי, ואני עד היום שוטף כלים בבית לבד. אין דבר כזה שאני מתחמק מלשטוף.

ראיתי את הנבל מספר 1 בתקשורת הישראלית, שכתב כי אצל ליברמן בבית יש משרתים והוא מעולם לא שטף כלים. א. אין לי אף משרתת בבית. וחיים לוינסון לא ביקר אצלי בבית. הוא מכיר את ההתנהלות בבית ליברמן ועל המסיבות. המסיבות האחרונה הייתה לפני שנתיים כשחגגנו לבן שלי 30. וככה נהגו בבית הוריי.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

117
98
דרור
01.11.21

אני בטוח שאת ליברמן מעניין רק איכות הסביבה . ובכלל הוא תמיד הפגין יחד עם דוב חנין נגד זיהום האוויר . הוא בכלל מת על דתיים וכשהיה ילד הוא שיחק עם ילדים חרדים במריצות .

97
אריה בשירי
01.11.21

לברמן מדבר על נבלים? חחחחח

96
כרמל
01.11.21

ליברמן אנטישמי הוא מתייחס לחרדים כמו זבל מזכיר תהליכים בשנות ה30 של המאה שעברה . מי מצביע למושחת הזה ? jחצי ממפלגתו בכלא והחצי השני בדרך לשם ברגע שאלו שתופסים לו בגרון יחליטו להסיר את האבק מעל התיקים