חדשות

עמית סגל: זה האיש שיהיה ראש הממשלה הבא

הפרשן הפוליטי של חדשות 12, מנתח את נתוני סקר המנדטים הדרמטי, ואומר כי הוא מלמד על זהותו של ראש הממשלה הבא: "בלעדיו אין לאף אחד ממשלה"

עמית סגל- ערוץ בפני עצמו (פלאש 90)

הפרשן הפוליטי של חדשות 12, עמית סגל, מתייחס לסקר המנדטים של מכון 'דיירקט פולס' שפורסם מוקדם יותר היום (ראשון), ואומר כי נתוני הסקר מלמדים על זהותו של ראש הממשלה הבא.

סקר מנדטים: נתניהו נוסק; בנט נמחק, ש"ס שלישית

לדברי סגל: "במספרים האלה ראש הממשלה הבא הוא די בוודאות בני גנץ". סגל הסביר ואמר כי "לאף אחד אין ממשלה בלעדיו".

הסקר של דיירקט פולס הציג את הידוע והוא שלראש הממשלה נפתלי בנט אין תמיכה ציבורית, אך אפילו מתנגדיו יודו שהם הופתעו כשראו שהוא לא עובר את אחוז החסימה. על פי הסקר, בנט זוכה ל-2.9% תמיכה בלבד, כשאחוז החסימה עומד על 3.25%.

עמית סגל סקרים

כאמור, סקר מנדטים חדש שנערך על ידי מכון 'דיירקט פולס' מעלה נתונים דרמטיים לפיהם מפלגת ימינה של ראש הממשלה נפתלי בנט, לא עוברת את אחוז החסימה.

על פי הסקר, שנערך בשבוע בו תצביע הכנסת על תקציב המדינה, הליכוד בראשות בנימין נתניהו מקבלת 35 מנדטים. יש עתיד בראשות יאיר לפיד מתחזקת מעט עם 20 מנדטים. ש"ס בראשות אריה דרעי היא המפלגה השלישית בגודלה עם 9 מנדטים.

עוד בסקר: יהדות התורה עם 8 מנדטים. הרשימה המשותפת מקבלת 7 מנדטים. כחול לבן מקבלת 7 מנדטים, כך גם הציונות הדתית בראשות בצלאל סמוטריץ'. העבודה וישראל ביתנו מקבלות אף הן 7 מנדטים כל אחת.

רע"מ בראשות מנסור עבאס מקבלת 5 מנדטים. מרצ ותקווה חדשה מקבלות 4 מנדטים כל אחת. מפלגת ימינה בראשות ראש הממשלה נפתלי בנט, לא מצליחה לעבור את אחוז החסימה ומקבלת 2.9% בלבד.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

129
לא מצחיק
31.10.21

אפילו לא כבדיחה

הצטרפו אלינו