עימות קולני וחריג אירע לפני זמן קצר בין חברי הכנסת של ימינה, אביר קארה ושירלי פינטו, בעקבות דבריו שאמר קארה נגד הנגשת בתי עסק בשביל בעלי מוגבלויות.

הכל החל כאשר קארה אמר כי "חובת הנגשה זה קומוניזם". פינטו, חברתו למפלגה בעצמה בעלת מוגבלות, תקפה את קארה בחשבון הטוויטר שלה וכתבה: "אביר קארה, איך אתה מסוגל להישיר מבט לי ול-1.8 מיליון אנשים עם מוגבלויות ולטעון שחובת ההנגשה היא קומוניזם?".

היא הוסיפה כי "פגיעה ב-1.8 מיליון אנשים עם מוגבלות היא בריונות. צרכי העסקים הפרטיים (הלגיטימיים) לא סותרים את הנחיצות להנגשה עבור אנשים עם מוגבלות. האמירה שלך טובלת בפופוליזם זול".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

הח"כים יוצאים מגישור אצל סילמן (צילום: סרוגים)

בנוסף, על פי הדיווח של ליאור קינן בחדשות 13, העימות בין השניים נמשך גם לאחר מכן במזנון הכנסת. על פי הדיווח, קארה אמר לפינטו: "האנשים שלך שולחים לי הלוואי שתהיה בכיסא גלגלים". המתורגמנית של פינטו השיבה לו: "תתבייש בזכותה אתה בכנסת".

מספר דקות לאחר נעימות דיווח פרשן חדשות 12, עמית סגל, כי אביר קארה עזב את קבוצת הוואטסאפ של ימינה וכתב: "מפלגה של מטומטמים". זמן קצר לאחר מכן דווח שקארה חזר.

קארה וסילמן ליד לשכת בנט (צילום: סרוגים)

בשעה שלאחר הסערה כינס ראש הממשלה בנט את חברי סיעתו במטרה להרגיע את חברי הכנסת ולפייס בין פינטו לקארה.