יום הנאצ'וס: כך תכינו את הנאצ'וס המושלם - סרוגים

יום הנאצ'וס: כך תכינו את הנאצ'וס המושלם

הוא הנשנוש המושלם, גם מבוגרים וגם ילדים אוהבים אותו, הוא ממכר ואי אפשר להפסיק לאכול ממנו. לכבוד יום הנאצ'וס העולמי, קבלו מתכון מנצח לנאצ'וס טעימים במיוחד

קשת ברגסון, חדשות סרוגים
יום הנאצ'וס: כך תכינו את הנאצ'וס המושלם
  (צילום: שאטרסטוק)

כנראה שלא ידעתם, אבל מחר (6 בנובמבר) מציינים ברחבי העולם את יום הנאצ'וס הבינלאומי, וזאת סיבה מספיק טובה לתת כבוד לנישנוש האהוב, לבחור סרט או סדרה וליהנות מנאצ'וס מפנק.

מצרכים:

חבילת נאצ'וס (200 גרם)
מעט שעועית שחורה
מעט זיתים שחורים
1 אבוקדו
100 גרם צ׳דר
3 כפות שמנת חמוצה (27% שומן)
כף מיונז
לימון
מעט מלח

(צילום: שאטרסטוק)

מצרכים לרוטב סלסת "פיקו דה גאיו":
2 עגבניות
צרור כוסברה (לא חובה)
2 פלפל חלפניו
1 בצל
כף שמן

אופן ההכנה:

10 דקות לפני ההגשה, נכניס לתנור את הנאצ׳וס שמעליו הצ׳דר המגורדת לתנור על 180 מעלות. בזמן הזה, את האבוקדו נמעך יחד עם המיונז והלימון ונוסיף מעט מלח.

נכין גם את רוטב סלסת "פיקו דה גאיו": קוצצים את העגבניות, בצל, חלפניו והכוסברה דק דק, מתבלים עם שמן זית ומעט לימון ומערבבים היטב. נוציא את הנאצ׳וס מהתנור, נפזר מעליו את האבוקדו, רוטב הסלסה, השעועית והשמנת באופן שווה.

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו