אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

טעים ומנחם: מתכון למרק תירס עשיר וקל להכנה

הלילות הקרירים מזכירים לנו שהחורף כבר עוד רגע כאן וזה התירוץ המושלם להתחיל להכין מרקים חמים ומנחמים. מרק תירס הוא טעין, מזין וקל להכנה. למה אתם מחכים?

טעים ומנחם: מתכון למרק תירס עשיר וקל להכנה
  (צילום: שאטרסטוק)

הערבים הקרירים כבר ממזמן פה, הבאנו לכם מתכון למרק תירס עשיר וקל להכנה ועכשיו כל מה שנותר לכם הוא להכין אותו, להתכרבל בשמיכה ולאכול את המרק תירס החורפי והמנחם

מצרכים:

1 בצל
1 גזר
1 ביצה
5 כוסות מים
קופסת שימורים של תירס (ללא הנוזלים)
מעט מלח
מעט פלפל שחור
אבקת מרק (לא חובה)
פטרוזליה

(צילום: שאטרסטוק)

אופן ההכנה:

קוצצים את הבצל ומטגנים. לאחר מכן מוסיפים את הגזר (ניתן בצורה מגודרת או קצוץ דק). מטגנים מספר דקות ולאחר מכן מוסיפים את גרגרי התירס, ללא הנולים ואת המים.

כאשר המרק רותח מתבלים עם: מלח, פלפל שחור כפית א.מרק. (ניתן להוסיף כפית אבקת מרק, לא חובה) ומעט רוטב סויה. לבשל כ20 דקות.

לאחר מכן, יש להוציא בזהירות מעט מהגרגרים, ואת השאר לטחון עם בלנדר מוט עד להגעת מרק אחיד וחלק. לאחר מכן, יש להחזיר את הגרגרי התירס.

בשלב הבא, יש לטרוף ביצה אחת היטב ולהוסיף בזהירות תוך כדי ערבוב לסיר המרק. לבשל עוד כ5 דקות להוסיף פטרוזליה קצוצה ולהוריד מהאש.

בתאבון!


המתכון באדיבות: שולי אריאלי

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו