הערבים הקרירים כבר ממזמן פה, הבאנו לכם מתכון למרק תירס עשיר וקל להכנה ועכשיו כל מה שנותר לכם הוא להכין אותו, להתכרבל בשמיכה ולאכול את המרק תירס החורפי והמנחם
מצרכים:
1 בצל
1 גזר
1 ביצה
5 כוסות מים
קופסת שימורים של תירס (ללא הנוזלים)
מעט מלח
מעט פלפל שחור
אבקת מרק (לא חובה)
פטרוזליה

אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל ומטגנים. לאחר מכן מוסיפים את הגזר (ניתן בצורה מגודרת או קצוץ דק). מטגנים מספר דקות ולאחר מכן מוסיפים את גרגרי התירס, ללא הנולים ואת המים.
כאשר המרק רותח מתבלים עם: מלח, פלפל שחור כפית א.מרק. (ניתן להוסיף כפית אבקת מרק, לא חובה) ומעט רוטב סויה. לבשל כ20 דקות.
לאחר מכן, יש להוציא בזהירות מעט מהגרגרים, ואת השאר לטחון עם בלנדר מוט עד להגעת מרק אחיד וחלק. לאחר מכן, יש להחזיר את הגרגרי התירס.
בשלב הבא, יש לטרוף ביצה אחת היטב ולהוסיף בזהירות תוך כדי ערבוב לסיר המרק. לבשל עוד כ5 דקות להוסיף פטרוזליה קצוצה ולהוריד מהאש.
בתאבון!
המתכון באדיבות: שולי אריאלי
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים