בן גביר: "להכריז על היום כיום אבל לאומי"
יו"ר עוצמה יהודית, איתמר בן גביר, הגיב לדיווח על סיום שביתת הרעב של המחבלים בכלא הישראלי, במסגרת מו"מ עם שב"ס: "לא מנהלים משא ומתן עם הטרור, צריך להשמיד אותו"

יו"ר עוצמה יהודית, איתמר בן גביר, תוקף את השר לבטחון פנים, עמר בר לב, בעקבות הדיווח על כך שהמחבלים בכלא הישראלי הפסיקו את שביתת הרעב, לאחר שדרישותיהם מולאו על ידי שירות בתי הסוהר.
דובר תנועת הג'יהאד האיסלאמי, פרסם הבוקר הודעה קצרה בה נאמר: "ניצחון האסירים בשביתת הרעב שלהם נגד הנהלת בתי הכלא של הכיבוש הוא ניצחון לעם הפלסטיני כולו".
בן גביר תקף, כאמור, את ההסכמות בין המחבלים לשב"ס ואמר: "לא מנהלים משא ומתן עם הטרור, צריך להשמיד אותו. אם מניחים לרגע את הפוליטיקה בצד, עולה שהממשלה ממשיכה בפשיטת הרגל הלאומית והבטחונית, בלי טיפת כבוד עצמי ומעניקה פרס לחמאס וכניעה לטרוריסטים נאלחים רוצחים".
בן גביר הוסיף: "השר עמר בר לב שהבטיח לתקן את המערכת, רק מקלקל וחייב ללכת הביתה, כי מכניעתו לחמאס, רק מפסידים ונחלשים. על יום זה נשאר רק להכריז כיום אבל לאומי".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו