מבזקים
סרוגים

על שם נתניהו? זה השם שהח"כ הסרוג העניק לבתו

חבר הכנסת שלמה קרעי, חשף סודות מאחורי השם שהעניק לבתו שנולדה בחודש שעבר, והעלה תהיות בנוגע לקשר בין השם לבין בנימין נתניהו

גיא עזרא | חדשות סרוגים
ט"ו חשון התשפ"ב
על שם נתניהו? זה השם שהח"כ הסרוג העניק לבתו
על שם נתניהו? זה השם שהח"כ הסרוג העניק לבתו צילום: (צילום: אוליבר פיטוסי/ פלאש90)

האם חבר הכנסת שלמה קרעי מהליכוד, קרא לבתו על שם ראש הממשלה לשעבר, בנימין נתניהו?

במסגרת חגיגות יום הולדת ה-72 של נתניהו, סיפר קרעי: "קראתי לבת שנולדה לי בשם 'אשכר' – מתנה, מתוך פרק עב' (יום הולדת 72) בתהילים: "לשלמה אלוקים משפטיך למלך תן… מלכי שבא וסבא אשכר יקריבו".

שבועיים אחרי הטרגדיה: שמחה במשפחת קרעי
שבועיים אחרי הטרגדיה: שמחה במשפחת קרעיצילום: שבועיים אחרי הטרגדיה: שמחה במשפחת קרעי

קרעי פנה לנתניהו ואמר לו: "בשמאל, שמקנאים באהבה שלנו אליך, היו בטח שואלים: 'מה היה אומר פרויד על זה שקרעי קרא לבת שלו בשם שהוא בגימטריה נתניהו – 521".

הבת אליה מתכוון קרעי נולדה בחודש שעבר, כשבועיים אחרי הטרגדיה שפגשה את המשפחה כאשר אחיינו מאיר עשוש ז"ל נפטר לאחר שנשכח ברכב לוהט.

אשכר היא ילדתו השביעית של קרעי שאמר לאחר הלידה: "תודה לאל על כל הטוב אשר גמלנו. אתמול, ליל שבת קודש, באר שבע, יצאה לאוויר העולם תינוקת מקסימה".

ביבילדת: עשרה דברים שלא ידעתם על בנימין נתניהו
ביבילדת: עשרה דברים שלא ידעתם על בנימין נתניהוצילום: ביבילדת: עשרה דברים שלא ידעתם על בנימין נתניהו

"יחד איתה, התקדמנו במעלה השיר של הברירה הטבעית, לתחילת הבית האחרון: "תביאו שישה תביאו שבעה תביאו שמונה ילדים… זו לא בדיחה הארץ צריכה הרבה צעירים נכבדים! תודה לצוות "סורוקה" הנפלא!"

ביבילדת בנימין נתניהו שלמה קרעי