סטייק תמיד אפשר להכין בקלות, פלפל שחור, מלח, צליה קצרה בשמן זית, וכמובן לאכול אותו חם וטרי", השף אילן עשור ממסעדת "רודריגז" משדרג עם הצעה חלופית, שרק מוסיפה על הטעם המנצח.

מתכון לסטייק אנטריקוט

4 נתחי סטייק אנטריקוט

למרינדה:

4 כפות דבש

1/2 כוס יין לבן יבש

3 כפות שמן זית

1 כף חרדל דיז'ון

1 כף סוכר

מלח גס

פלפל שחור גרוס

מתכון לסטייק אנטריקוט – אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים את נתחי האנטריקוט במשך שעתיים לפחות. מידי פעם הופכים את הנתחים מצד לצד.

מחממים את הגריל היטב (20 דקות לפחות).

צולים על הגריל לדרגת העסיסיות הרצוייה.