מבזקים
סרוגים

ההרוג בתאונה הקשה: צלם חדשות 12

צלם חדשות 12, אלישע מרון, הוא ההרוג בתאונת דרכים הבוקר. מנכ"ל חברת החדשות, אבי וייס, ספד לו: "איש אהוב וחבר יקר לנו, מקצוען מסור בשטח"

גיא עזרא | חדשות סרוגים
ח' חשון התשפ"ב
ההרוג בתאונה הקשה: צלם חדשות 12
ההרוג בתאונה הקשה: צלם חדשות 12 צילום: (צילום: באדיבות המשפחה)

אלישע מרון הוא הגבר בן ה-60 שנהרג הבוקר (חמישי) בתאונת הדרכים הקטלנית שאירעה בצפון. מרון היה צלם חדשות 12.

כתבת חדשות 12 ריגשה את הרשת: "סיימתי את התורה"
כתבת חדשות 12 ריגשה את הרשת: צילום: כתבת חדשות 12 ריגשה את הרשת:

מחברת החדשות נמסר: "חברת החדשות מוכת צער והלם על מותו הבוקר של אלישע מרון חברנו היקר, צלם חברת החדשות בצפון, שנהרג בתאונת דרכים הבוקר בכביש 4 סמוך לזיכרון יעקב. אלישע עבד עבור חברת החדשות למעלה מעשור".

מנכ"ל חדשות 12, אבי וייס, ספד לו: "אלישע היה איש אהוב וחבר יקר לנו, מקצוען מסור בשטח, שהביא אל המסך עשרות רבות של כתבות לצד כתבינו. אנחנו כואבים כל-כך את מותו הטרגי ושולחים חיבוק ותנחומים למשפחתו ולילדיו".

מרון ז"ל נהרג בתאונה לאחר שמשאית התנגשה ברכב בו נהג בכביש 4. כוחות הצלה ורפואה הוזעקו למקום ונאלצו לקבוע את מותו.

מנהל מרחב כרמל במד"א, ארז גלר, סיפר: "מדובר בתאונה קשה מאוד. הרכב הפרטי שנפגע קשות התהפך על צידו והנהג נלכד כשהוא מחוסר הכרה וסובל מפגיעה רב מערכתית קשה מאוד".

פצועים ולכוד בתאונה קשה מאוד בכביש 45
פצועים ולכוד בתאונה קשה מאוד בכביש 45צילום: פצועים ולכוד בתאונה קשה מאוד בכביש 45

"תוך כדי פעולות החילוץ המורכבות ביצענו בדיקות רפואיות אבל הוא היה ללא סימני חיים, ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו. נהג המשאית שהייתה בשול הכביש ונפגע באורח בינוני בגפיים טופל בשטח ופונה בניידת טיפול נמרץ להמשך טיפול בבית החולים."

אבי וייס אלישע מרון חדשות 12 תאונה תאונת דרכים