ההרוג בתאונה הקשה: צלם חדשות 12 - סרוגים

ההרוג בתאונה הקשה: צלם חדשות 12

צלם חדשות 12, אלישע מרון, הוא ההרוג בתאונת דרכים הבוקר. מנכ"ל חברת החדשות, אבי וייס, ספד לו: "איש אהוב וחבר יקר לנו, מקצוען מסור בשטח"

<a href='/נבחרת-סרוגים/?authorName=גיא-עזרא'>גיא עזרא</a>, חדשות סרוגים
ההרוג בתאונה הקשה: צלם חדשות 12
  (צילום: באדיבות המשפחה)

אלישע מרון הוא הגבר בן ה-60 שנהרג הבוקר (חמישי) בתאונת הדרכים הקטלנית שאירעה בצפון. מרון היה צלם חדשות 12.

עוד באותו נושא

כתבת חדשות 12 ריגשה את הרשת: "סיימתי את התורה"


144

מחברת החדשות נמסר: "חברת החדשות מוכת צער והלם על מותו הבוקר של אלישע מרון חברנו היקר, צלם חברת החדשות בצפון, שנהרג בתאונת דרכים הבוקר בכביש 4 סמוך לזיכרון יעקב. אלישע עבד עבור חברת החדשות למעלה מעשור".

מנכ"ל חדשות 12, אבי וייס, ספד לו: "אלישע היה איש אהוב וחבר יקר לנו, מקצוען מסור בשטח, שהביא אל המסך עשרות רבות של כתבות לצד כתבינו. אנחנו כואבים כל-כך את מותו הטרגי ושולחים חיבוק ותנחומים למשפחתו ולילדיו".

זירת התאונה (צילום: מד"א)

מרון ז"ל נהרג בתאונה לאחר שמשאית התנגשה ברכב בו נהג בכביש 4. כוחות הצלה ורפואה הוזעקו למקום ונאלצו לקבוע את מותו.

מנהל מרחב כרמל במד"א, ארז גלר, סיפר: "מדובר בתאונה קשה מאוד. הרכב הפרטי שנפגע קשות התהפך על צידו והנהג נלכד כשהוא מחוסר הכרה וסובל מפגיעה רב מערכתית קשה מאוד".

עוד באותו נושא

פצועים ולכוד בתאונה קשה מאוד בכביש 45

"תוך כדי פעולות החילוץ המורכבות ביצענו בדיקות רפואיות אבל הוא היה ללא סימני חיים, ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו. נהג המשאית שהייתה בשול הכביש ונפגע באורח בינוני בגפיים טופל בשטח ופונה בניידת טיפול נמרץ להמשך טיפול בבית החולים."

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
12 תגובות - 10 דיונים מיין לפי
1
המצב חמור מאוד...
דוד מזרחי | 14-10-2021 21:46
המצב חמור מאוד ! רוב נהגי המשאיות הם ערביים והם נוהגים בפראות מסוכנת !
הם מחבלים...
ציוני7 | 15-10-2021 4:17
הם מחבלים לא סתם פראים. משאית היא כמו טנק על הכביש. מחבלים רוצחים!!
2
סגולה בדוקה מהרבי...
דבורי | 15-10-2021 2:48
סגולה בדוקה מהרבי מלובביץ לנסיעה בטוחה בעה לשים ברכב קופת צדקה וספר חתת שמרוכזים בו חומש תניא ותהילים נסו זאת ותווכחו בעה
: מספיק עם...
מיזנטרופ | 17-10-2021 19:20
: מספיק עם השטויות של אנשי אמונה וכל מיני טמבלים בעה (אין דבר כזה שם ואין דבר כזה אלוהינו בשמיים), קופת צדקה עוד שטות של דתיים טפשים, ספר חתת, חומש, תהילים.... אמונות טפלות של מטומטמים בחסדי אין אלוהים.
3
ומי היה נהג...
ציוני7 | 15-10-2021 4:17
ומי היה נהג המשאית? עוד פיגוע במסווה של תאונה??
4
עצוב כמה הרוגים...
נפש | 16-10-2021 9:54
עצוב כמה הרוגים בכבישים הלב נישבר -אסון לאומי לא קשישים נהרגים אלא הרוב צעירים. יהח זיכרו ברוך
5
ת.נ.צ.ב.ה. ...
אירית | 17-10-2021 1:15
ת.נ.צ.ב.ה.
6
כתוב שאחד מבני...
ישראל מאיר | 17-10-2021 8:07
כתוב שאחד מבני החבורה שמת ידאגו כל חבריו ויחזרו בתשובה ויש לכם מה לחזור...על השנאת חינם שאתם מפיצים נגד החרדים ישראל מאיר
7
תמשיכו לרצוח. תקבלו...
יוספה | 17-10-2021 14:29
תמשיכו לרצוח. תקבלו מהשופטים הרומנים כמה חודשי שירות
8
אוי לה למדינה...
אזרחי | 18-10-2021 12:49
אוי לה למדינה שכזאת, מאבדת כל יום ויום מכל דבר אפשרי. מדרון תלול.
9
קשה קשה ,כל...
אזרחית שסובלת מהמצב. | 19-10-2021 17:00
קשה קשה ,כל יום נהרגים אנחנו נישאר בלי גברים. מלחמות פיגועים תאונות דרכים כל כך קשים.וכמה עוזבים את המדינה. לאן הגענו ?????
10
ללג ...
לג | 20-10-2021 9:36
ללג