על רקע האמירה של בנט נגד הכוח הפוליטי של החרדים, ביקורת בליכוד על ראש עיריית בני ברק, אברהם רובינשטיין, על כך שאירח את שרת הפנים, איילת שקד, בביקור מקצועי רשמי.

יעקב וידר, יו"ר סיעת הליכוד במועצת העיר בני ברק ותוקף את הביקור ואומר: "הזמנת "הכבוד" של איילת שקד לעיריית בני ברק יומיים לאחר דבריו המזעזעים של בנט נגד הציבור החרדי וסירובה העיקש לגנות אותם, נועדה לסייע לעסקנים להימלט מביקורת של משרד הפנים על השימוש בכספי הציבור. זו יריקה נוספת בפרצופם של תושבי העיר אשר מלמדת שוב עד כמה העסקנים ושקד התנתקו לחלוטין מהציבור החרדי והציוני".

גם טופז לוק, יועץ התקשורת של הליכוד, צייץ: "מדהים שאחרי האמירה המחפירה של בנט נגד הציבור החרדי, ראש עיריית בני ברק מכניס אותה למשרדו. כמה חוסר עמוד שדרה במנהיג ציבור חרדי אחד?"

הליכוד (צילום: אוליבר פיטוסי/פלאש 90)

חבר כנסת בליכוד אמר לסרוגים כי קיים כעס על כך שהחרדים מקיימים קשרים על שרת הפנים, ובכך פוגעים בחזית האחידה נגד הממשלה.

"בני ברק היא עיר מיוחדת"

כאמור, מוקדם יותר היום (חמישי) הגיעה שרת הפנים, איילת שקד לביקור בעיריית בני ברק ונפגשה עם ראש העיר, הרב אברהם רובינשטיין וצוות משרדו.

בפגישה השתתף גם מנכ״ל משרד הפנים, יאיר הירש, והצדדים דנו על נושאים מקצועיים ועל האתגרים של העיר ועל דרכי הסיוע.

בני ברק (צילום: חיים גולדברג)

ח"כ ארבל: יריקה בפרצוף לרבבות משפחות חרדיות

אחרי הסיור אמר שקד: "כמו תמיד, שמחתי לפגוש את ראש העיר. בני ברק היא עיר מיוחדת שהדבר המדהים בה הוא שעל אף שמדובר באחת הערים הצפופות בעולם מדד האושר בה הוא מהגבוהים בעולם".

ח״כ משה ארבל הגיב על הביקור: ״מעשה האיוולת של ראש עיריית בני ברק להזמין את גברת שקד לביקור ממלכתי בעיר התורה והחסידות היא יריקה בפרצוף לרבבות משפחות חרדיות שימשיכו לגור בחניונים ומחסנים רק כי שקד ואלקין ביטלו את הקמת העיר החרדית בשפיר״.