חברת הכנסת מיכל רוזין (מרצ), התראיינה הבוקר (שני) בראיון 103 FM, שם נשאלה על העדות של קולט אביטל לגבי שמעון פרס ונשאלה האם תחרים את יום הזיכרון לפרס כמו שהחרימה את זו של גנדי.
בתשובה המדהימה של רוזין היא אומרת בין היתר שהיא לא תחרים בגלל עמדותיו הנכונות.

"לא נחרים את זכרו של שמעון פרס, בוודאי כשאנחנו לוקחים את זה בשכלול כל מה שהוא עשה. עדות אביטל פוגעת עמוקות בזכרו מבחינתי, אך אי אפשר לשכוח את מה שהוא עשה לטובת המדינה ואת עמדותיו הנכונות", אמרה רוזין. "לא החרמנו את זכרו של גנדי רק בגלל ההטרדות והאונס, אלא בגלל אופיו העברייני, הסיפורים על שת"פ עם פשע מאורגן ועל זה ששם מטען חבלה חבלה מחוץ לבית של עיתונאי", היא הוסיפה.
מי שהגיב לדברים היה יו"ר הציונות הדתית חבר הכנסת בצלאל סמוטריץ' שכתב: "בקיצור, אם אתה מחזיק "בעמדות הנכונות" מותר לך להטריד מינית ונסלח לך. על כל פשעים תכסה נסיגה. ותודה לאלעזר שטרן שעזר לנו להסיר את המסיכה מפרצופו של הפמינזם הצבוע".
תגובות
צביעות של ממש אבל האמת תמיד ידענו אם אתה חלק מהשמאל הכל יהיה מותר לך כמו ירון לונדון ועוד רשימה ארוכה
/ מימין ועד שמאל! כאישה שגדלה בבית דתי אומר כי עיקר הטענות צריכות להיות כלפי הנשים; וצדק שטרן. טענות אינן צריכות להיות אנונימיות בגלל החשד מהוצאת דיבה. טענות צריכות להתברר בזמן. ורצוי; שנשים שרוצות סביבה בטוחה ידעו שמוטלת גם עליהן חובה. את לא מפלרטטת. לא מתחנחנת; לא בוחרת בשפה לא ראויה; ולא מבקרת בחדרי מלון: כמו קולט אביטל. אלא אם כן כוונותיך מסוימות.
שווה לאנוס את רוזין לבעלי שררה היא לבטח לא תאשים אותם כי הם בצד הנכון
זה נורא תלוי לפי אומנות הפרוגרסיביות, השחור הוא מקופח, לכן אם השחור אונס אותה - הוא יקבל ממנה תשואות ומחיאות כף...
בדיוק כפי שסולחים לנוער הגבעות ולמתנחלים את כל תגי המחיר והפוגרומים וההצתות והתקיפות שלהם את הערבים. נ.ב. לא, זה שהערבים חלאות לא נותן אישור לדתיי הכיבוש להיות חלאות
סבתא שלך כיבוש. ארץ חשראל שייכת לעם ישראל, או שמא אתה לא מאמין בתנ"ך.