אחרי חודשיים של חופשה פרטית, שרת התחבורה והבטיחות בדרכים ויו"ר מפלגת העבודה, ח"כ מרב מיכאלי נחתה הבוקר בנתב"ג ושבה לישראל.
מיכאלי טסה לארצות הברית להביא את בנה שנולד לה ולבן זוגה, ליאור שליין, בהליך פונדקאות, ההישארות שם, הייתה בגלל שהתינוק נולד בטרם זמנו.
צפו: השרות מציעות בייביסיטר למרב מיכאלי
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"קודם כל, תודה רבה", כתבה מיכאלי בפוסט שפרסמה בעמוד הפייסבוק שלה כמה ימים אחרי הלידה. "תודה רבה, ריגשתןם מאוד, עם התגובות המדהימות שלכןם. וכל כך הרבה תגובות. ייקח לי זמן לענות לכולן, וזה ממשיך ומחמם את הלב".
מיכאלי סיפרה כי "אנחנו עדיין רחוקים, וייקח זמן עד שנוכל לחזור לארץ עם אורי (המושלם, ברור לכןם), שהקדים את זמנו. בינתיים אני עובדת מרחוק, ואסירת תודה לצוות הנהדר שלי ולעובדות ועובדי משרד התחבורה שממשיכים לדאוג לכל מה שצריך. שוב תודה לכןם, חברות וחברים, ושבוע טוב".
מיכאלי חוזרת לארץ עם פתיחת כנס החורף של מושב הכנסת ביום שני. היא תצטרך לשהות בבידוד עד מחר ותוכל להגיע לישיבת הממשלה ולישיבת הסיעה ביום שני.
מה דעתך בנושא?
73 תגובות
13 דיונים
אני
זה יורד מימי מחלה או שהיא מחליטה בעצמה מתי היא באה לעבודה ומתי לא?
07:37 05.10.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ישראל
שאלה - כתבתם חופשה פרטית ? האם זה חופשה ללא תשלום משכורת מהמדינה או שהמשכורת המשיכה להיכנס לחשבון הבנק שלה על חשבון המיסים שלנו . התקשורת נעלמה ללא שום ביקורת...
שאלה - כתבתם חופשה פרטית ? האם זה חופשה ללא תשלום משכורת מהמדינה או שהמשכורת המשיכה להיכנס לחשבון הבנק שלה על חשבון המיסים שלנו . התקשורת נעלמה ללא שום ביקורת . להזכירם חכ ציפי חוטובלי מהליכוד לאחר שילדה ) לא אימוץ ( הגיעה לכנסת עם התינוקת .
המשך 18:43 04.10.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יסמעיל
סוחרת ילדים
15:02 04.10.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ישראל אנגלמן
חבל שלא נשארה בחו"ל
14:42 04.10.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מאיר
מה שאיחלתי לקסטנר מאחל לצאצאיו אמן
09:10 04.10.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
Gö
בטח ליאור קנה לה קוף מהספרי וסיפר לה שזה תחנוק !!!! חלאת המין האינושי !!!
06:47 04.10.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עוזי
יש לי שאלה. האם היא מקבלת דמי לידה מהביטוח לאומי ?
05:43 04.10.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אסף רמת אביב
אסף רמת אביב
01:42 04.10.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
צפורה
אילו היה שר מהליכוד או מכל מפלגת ימין - התקשורת כולה החתה תולה אותו בכיכר השוק ויש לפחות 30 נימוקים טובים לכך
00:27 04.10.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
איריס
מימשלה גרועה הביתה ניכשלתם
21:48 03.10.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר