מוהנא פארס נבחר היום (ב) פה אחד על ידי וועדת בוחנים לתפקיד סמנכ"ל ומנהל מינהל חינוך טכנולוגי במשרד החינוך. במסגרת התפקיד יוביל מוהנא שורה של יעדים מרכזים, בהם קידום הלמידה משולבת דיגיטל ושילוב טכנולוגיה בחינוך, הרחבת שירותי התקשוב לבתי הספר והתאמתם לאתגרי העידן הנוכחי. הטעמת מיומנויות בתחום הטכנולוגי והמשך פיתוח המגמות הטכנולוגיות על כל סוגיהן.
השרה שאשא ביטון מברכת
שרת החינוך, ד"ר יפעת שאשר ביטון ומנכ"ל המשרד, תא"ל (במיל') יגאל סלוביק ברכו את מוהנא, וציינו כי הם בטוחים שניסיונו העשיר בניהול לצד הישגיו בתחומים שהוא הוביל לאורך השנים, יתרמו לקידום היעדים המרכזיים הניצבים בפני החינוך הטכנולוגי בישראל.

למוהנא, כאמור, ניסיון עשיר בתחום הניהול ושורה של הישגים בתחומים אותם הוא הוביל, בהן התכנית למתמטיקה והמצוינות המדעית וקידום המצוינות בפריפריה. במהלך השנה האחרונה נוסף לתפקידו כמנהל האגף לתכניות לאומיות הוא ניהל גם המינהל לחינוך טכנולוגי. הוא החל את דרכו בהוראה בתחומי המתמטיקה ומדעי המחשב. בהמשך הוא התקדם לניהול בית ספר, לתפקיד פיקוח ומנהל על החינוך הדרוזי והצ'רקסי.
פרסים ותארים
הוא בעל תואר MA בתחום של ניהול מערכות חינוך ותוכניות לימודים ובעל תוארBA במתימטיקה, סטטיסטיקה ומדעי המחשב. שני התארים הם מטעם אוניברסיטת חיפה. נוסף לזאת, הוא בוגר בית-ספר מנדל למנהיגות חינוכית וחברתית, קרן מנדל, תכנית אדוות של מעוז ותוכנית הסגל הבכיר בנציבות שירות המדינה.
לאורך עבודתו זכה מוהנא בשורה של פרסים, בהם פרס מנכ"ל משרד החינוך למנהל המצטיין (2018), פרס נשיא המדינה לקידום טכנולוגיה בחינוך (1997) ופרס "מצוינות בחינוך לתעשיה" מטעם משרד החינוך, נשיא המדינה ואיגוד התעשיינים (1998).
מה דעתך בנושא?
7 תגובות
1 דיונים
דתי לאומי סרוג
נמשיך לשתוק ולעשות טוב בעולם. צר לי על המלעיזים. גמר חתימה טובה!
12:23 14.09.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסי כהן
"משרד החיוך והטרבוש"
11:24 14.09.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מזרוחניק במיל.
...
22:28 13.09.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אברהם ישעיהו
מאז תקופת המפדל של יוסקה בורג 90 אחוז מהבכירים במשרד החינוך, וגם באחוזים קרובים במשרדי ממשלה אחרים הם כיפות סרוגות,הרמאות העוולות וההונאה השקרים והסיאוב לא נולדו פתאום ,לא בנט המציא אותם ,זה מה שהוא ספג אצל ממשיכי דרך הרב קוק, ציבור קטן ושולי מלא ביהירות ,שבדרכי הונאה ורמאות השתלטו על למעלה מ90 אחוז מהמשרות הבכירות, ועל למעלה מ80 אחוז מהנדלן של המדינה ,והם מדברים בשפה קוקניקית בצורה צדקנית ומתחסדת ,שתו בשמים פיהם אבל ידיהם מלאות בגניבה עושק ורמאות ,חשוב לציין שהם לא מפסיקים להטיף על ישרות לציבורים אחרים, הם אתם אבי אבות הצביעות, התקוששו וקושו
23:35 13.09.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יצחק זאב
אתה צודק ציבור הדל"ים הם דל"ים גאים,הם דלים ביראת שמים דלים בעמל התורה בורים וריקים, ואין בור ירא חטא, בורות נשברים שאין בהם מים אבל מלאים נחשים ועקרבים ,נכון שהם מובילים במשפטי הערכאות העמידו את בכירי שופטי סדום ןעמורה כמו אליקים רובינשטיין ,שאין דומה לו בשנאתו לעמלי תורה, ועוד שופטים סרוגים שעשויים בצלמו ובדמותו של רובינשטיין ,אבל במה שנוגע לים התלמוד חכמת ישראל אשר ארוכה מארץ מידה ורחבה מני ים הם קראים של ממש לא יודעים מאיזה צד פותחים דף גמרא
23:49 13.09.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בו אבו
זה לא עמיר פרץ רק יש להם פה אחד, לא קראת את הכותרת?
18:37 13.09.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בן גיגי
עמיר פרץ? גידל שפם בחזרה?
18:31 13.09.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר