מבזקים
סרוגים
יום שלישי ברציפות

אזעקות בעוטף עזה: 2 פצועים מירי לעבר שדרות

אזעקת צבע אדום נשמעה ביישובי עוטף עזה, לאחר שרקטה שוגרה לעבר שדרות ויורטה על ידי כיפת ברזל. 2 בני אדם נפצעו במצב קל, לצד 2 נפגעי חרדה שזכו לטיפול רפואי

ו' תשרי התשפ"ב
אזעקות בעוטף עזה: 2 פצועים מירי לעבר שדרות
אזעקות בעוטף עזה: 2 פצועים מירי לעבר שדרות צילום: אילוסטרציה (צילום: יונתן זינדל\ פלאש90)

שלושה ימים של חוסר שקט: ‏אזעקות צבע אדום הופעלו לפני מספר דקות בשדרות, איבים וניר עם. נזכיר כי אמש יורטה רקטה אחת מעל שדרות, ובתגובה לכך צה"ל תקף ברצועת עזה.

הרקטה יורטה על ידי מערכת כיפת ברזל. לאחר בדיקה, לא אותרו נפילות בשטח שער הנגב. אין נפגעים בגוף ואין נזק לרכוש, נמסר מדוברות שער הנגב.

מדובר צה"ל נמסר: "בהמשך לדיווח על הפעלת התרעה, זוהה שיגור אחד משטח רצועת עזה לשטח ישראל שיורט על ידי לוחמי ההגנה האווירית".

חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי לגבר וילד שנפצעו קל בדרכם למרחב מוגן ול-2 נפגעי חרדה.

מה עושים כשיש אזעקה? אלו הנחיות פיקוד העורף
מה עושים כשיש אזעקה? אלו הנחיות פיקוד העורףצילום: מה עושים כשיש אזעקה? אלו הנחיות פיקוד העורף

"הגיע הזמן להעביר את הלחץ אל החמאס. לגרום לתושבי עזה ללחוץ על החמאס, מפני שהם מבינים מה הם מפסידים מהטרור המתמשך ומבינים מה יש להם להרוויח אם הוא יפסק. שלא תהיה טעות, ישראל אינה מבקשת מאף אחד לשמור על בטחון אזרחיה. רק ישראל מספקת בטחון לישראל", אמר לפני זמן קצר שר החוץ לפיד.

אזעקה עוטף עזה שדרות