מרכיבים:

300 גרם שעועית ירוקה רחבה חתוכה
200 גרם גבינת ריקוטה
2 כפות שמן זית כתית
קורט מלח
1 כפית גרידת לימון
פלפל שחור טחון
פלחי לימון

אופן ההכנה:

חותכים את השעועית הירוקה לרצועות. מניחים את הרצועות במחבת פסים על אש בינונית עד גבוהה ומקפיצים כ-5 דקות עד שיהפכו לפריכות.

בקערה מניחים את הריקוטה, השמן, המלח וגרידת הלימון, ומקציפים בעזרת מערבל. מורחים את הרוטב על צלחת גדולה ומניחים עליו את השעועית הירוקה עם מעט שמן ופלפל.

בתאבון!


המתכון באדיבות המתוג TEKA