אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

לא רק כתוספת: מרק אספרגוס חלומי

הסתיו כבר לגמרי כאן וזה הזמן להתחיל להכין מרקים לערבים הקרירים. פנקו את עצמכם במרק מקורי במיוחד: מרק אספרגוס חלבי, טעים במיוחד וקל להכנה

לא רק כתוספת: מרק אספרגוס חלומי
  (צילום: שאטרסטוק)

רכיבים:

שמן זית כתית
½ בצל
½ תפוח אדמה
15 אספרגוסים ירוקים
ציר ירקות ½ ליטר
מלח ופלפל לפי הטעם
100 מ"ל חלב צמחי ללא תוספת סוכר או ממתיק

(צילום: שאטרסטוק)

אופן ההכנה:

יוצקים מעט שמן זית בסיר בינוני. מוסיפים את הבצל ותפוח האדמה חתוך לחתיכות ומבשלים 5 דקות. חותכים אספרגוס לשלושה חלקים ומוסיפים, מבשלים עד שהם הופכים לזהובים.

מוסיפים לסיר את הציר ואת החלב. מגבירים את האש עד לרתיחה, ואז מנמיכים. מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מבושלים היטב. אם רואים שאין מספיק נוזלים, ניתן להוסיף מעט מים.

טוחנים הכל יחד בבלנדר מוט ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

מגישים עם פרוסות דקות של אספרגוס גולמי וטיפות שמן זית מעל.


המתכון באדיבות המותג: TEKA

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו