שר החוץ, יאיר לפיד, בהצהרה משותפת במוסקבה עם עמיתו שר החוץ הרוסי, סרגיי לברוב: "ההתקדמות של איראן ליכולת גרעינית היא לא רק בעיה ישראלית – היא בעיה של העולם כולו".
העולם צריך לעצור את איראן
בדבריו התייחס לפיד לסוגיית הגרעין האיראני: "המסר לאיראן חייב להיות חזק וברור. איראן גרעינית תוביל למרוץ חימוש גרעיני במזרח התיכון. העולם צריך לעצור את איראן מיכולת גרעינית, לא משנה המחיר. אם העולם לא יעשה זאת, ישראל שומרת לעצמה את הזכות לפעול".

בין רוסיה לישראל יש קשרים עמוקים
"אני לא רוצה שייווצר הרושם כאילו כל השיחה של השר לברוב ושלי עסקה רק באיומים ובמלחמות. בין רוסיה לישראל יש קשרים עמוקים וחזקים שנוגעים בכלכלה, בתרבות, בתיירות, באנרגיה ובמדע. את הקשרים האלה אנחנו רוצים ויכולים לפתח. בעולם שנפגע מהמגיפה, אנחנו צריכים למצוא דרכים חדשות לעשות עסקים ולפתח קשרי תרבות ומסחר", הוסיף בתקווה להמשך שיתוף הפעולה.
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
העולם צריך לעצור
נקודה.
12:38 10.09.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוגי
המדינה בוערת..ושר החוץ מטייל בעולם.. לבדוק האם הנסיעות נחוצות.
07:40 10.09.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ש
לפיד שכחת מה סיכם בנד הבובה עם ביידן-ישראל לא תתערב בפתרון בעיית איראן.
17:21 09.09.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בני
מיתפלל לבורא עולם שיכרית אותך צורר ארור נכד של אייכמן,ואת ליהי הכלבה וכל הזבל שלכם,תיכרתו ללא השארת עקבות כולל הארורה שולמית הזבל של גרמניה,
16:36 09.09.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר