מצרכים:

חסה
תערובת עלי בייבי
חצי כוס גרגירי רימון
מעט פקאן מסוכר
מנגו

מצרכים לרוטב:

4 כפות מיץ לימון
2 כפות בלסמי
חצי כפית דבש
מעט מלח
5 כפות שמן זית

(צילום: שאטרסטוק)

אופן ההכנה:

שוטפים את החסה היטב ומניחים בקערת ההגשה יחד עם עלי הבייבי. מערבבים היטב את מצרכי הרוטב. מעט לפני ההגשה חותכים את המנגו לקוביות ומניחים על עלי החסה יחד עם גרגרי הרימון והפקאן המסוכר.

בעדינות יוצקים את הרוטב על הסלט ומגישים.

בתאבון!