איש התקשורת והמגיש אראל סג"ל, אמר היום בשידור כי ההחלטה של הממשלה לא להטיל סגר בחגי תשרי היא החלטה נכונה: "טעיתי, כל הכבוד לממשלת ישראל", אמר סגל במהלך תכניתו ברדיו 103FM. סגן השר אביר קארה מיהר לחגוג, אך סגל העמיד דברים על דיוקם.

במהלך התכנית אמר סג"ל: "אני שמח שאין סגר, חשבתי שהוא יגיע. לא האמנתי שלא נגיע לסגר ולכן טעיתי, כל הכבוד לממשלה".
חבר מפלגת 'ימינה', סגן השר אביר קארה, שיתף את דבריו של סג"ל וכתב: "מי שמאמין לא מפחד". סג"ל שיתף בחזרה את דבריו של קארה וכתב: "מי שלא מאזין עד הסוף יוצא פיתה".

לאחר שתומכי ממשלה נוספים חגגו על דבריו של אראל סג"ל, הוא פרסם הבהרה וכתב: "יש פה סיבוב על דבריי המלאים. מי שיאזין לדברים המלאים יבין שהחמאתי מעט וביקרתי די הרבה את מאות המתים המיותרים את התגובה האיטית והאדישה להדבקה ההמונית, לפרצות על נתב"ג, לפתיחה המטופשת של מערכת החינוך. הפגיעה בבעלי עסקים בסגר דה פקטו".





תגובות
אני מבין (וחולק על )אנשים שטוענים שהסיכון מתחלואה גבוהה מצריך סגר ולימודי זום. אבל צריך להיות ביביסט חסר הגיון להתנגד לסגר מצד אחד ולדרוש סגירה של בתי הספר וכמובן לצפות שלא יהיה מחיר בתחלואה לסגר. ואראל סגל עבר בכבוד את מבחן טיורניג לביביסטים ומוכיח שהוא בוט חסר הגיון
טוב שאנשים כמוך מכילים את המתים אז אפשר אז אפשר לא לשות סגר
אני לא מבין למה זה 1 או 0? אם יש דברים טובים ודברים רעים אז צריך להגיד כל הכבוד על הטובים ולהתריע ולהפגין על הדברים הרעים למה זה או זה או זה. או הכל טוב או הכל גרוע. זה לא ככה העולם לא בנוי ככה
ככה נהיינו גם שהצד השני ולא חשוב מיזה עושה צעד נכון .אסור להגיד מילה טובה . ביזיון