היידי מוזס, בתו של חבר-הכנסת מנחם-אליעזר מוזס מיהדות התורה, תוקפת את חבר מפלגתו של אביה בעקבות דיון סוער שהתרחש בכנסת.

"אני יוצאת כרגע ממליאת הכנסת לאחר המופע המביש בכל קנה מידה של ח"כ משה גפני", כתבה היום בפייסבוק.

"זכינו שאישה מיוחדת במינה, ח"כ עומדת כיום בראשות הוועדה לקידום מעמד האישה. היום העבירה הכנסת בקריאה טרומית חוק חשוב ביותר לשילוב נשים בשלטון המקומי. למרות זאת ח"כ גפני התנגד והשתלח בח"כ לביא בבוטות שוביניסטית שגרמה לי להתכווץ בכיסאי.

"לא סתם ח"כ גפני היה היחיד שהתלהם מול הטענות של ח"כ לביא על כך שהנשים החרדיות לא זוכות למספיק מענה מצד הסיעות החרדיות בכנסת. דבריו של גפני אינם מייצגים את הנשים החרדיות, שמי כמוני מכירה אותן מקרוב ומכירה את המציאות בשטח. מציאות בה רובן יושבות בבית ומתוסכלות מפני שאינן מוצאות עבודה. מציאות בה הן נאלצות לקפל כביסה לאנשים אחרים ולנקות בתים של אחרים. מציאות בה הן משוועות לעזרה בסיסית בחיי היום יום ומחפשות מענה בקרב נציגי הציבור החרדים בכנסת, אך לא מוצאות אותו.

"דבריו של ח"כ גפני מעידים עד כמה הוא מנותק מהשטח. בלטה שתיקתם של שאר חברי כנסת החרדים מיהדות התורה שלא הצטרפו לדבריו של ח"כ גפני.

"למזלנו הרב יש לנו את ח"כ עליזה לביא, שמהווה כתובת עבור הנשים החרדיות ומנסה למצוא פתרונות לצרכים שלנו", חתמה היידי מוזס.

את תגובתו של ח"כ גפני לא היה ניתן להשיג.