חדשות

עימות בקואליציה: "טיפס על עץ גבוה';'התברברתם בדרך'

ככל שההצבעה על התקציב מתקרבת, העימות בין מרצ לאביר קארה מחריף וכל אחד מתבצר בעמדתו. במרצ מבהירים: "אם המצב יישאר כפי שהוא, נצביע נגד חוק ההסדרים"

((צילום: אוליביה פיטוסי/פלאש90))

המתח לקראת ההצבעה על התקציב במליאת הכנסת, מעורר עימותים ומחלוקות רבים בתוך הקואליציה, כשהבולט שבהם הוא של סגן השר אביר קארה מול חברי מפלגת מרצ, שמתנגדים להקמת רשות הרגולציה, אחת מהבטחות הבחירות של קארה.

קארה פרסם סדרת ציוצים בחשבון הטוויטר שלו נגד חברי מרצ וקבל על כך שהם מתנהלים בניגוד להסכם הקואליציוני: "בקואליציה כמו בקואליציה הגענו לפשרות והסכמות. יש הסכם קואליציוני ברור, הצבענו על ההסדרים בממשלה, ועכשיו מרצ מבקשים לחזור בהם ופשוט להפר את כל ההבנות עליהן הם בעצם הצביעו בממשלה. חבר׳ה, התברברתם בדרך והגיע הזמן להתאפס".

אביר קארה
אביר קארה| צילום: אביר קארה באולפן סרוגים. ארכיון

הבוקר תקף קארה את שרי הבריאות ואיכות הסביבה, ניצן הורוביץ ותמר זנדברג וכתב: "שני משרדים ממשלתיים, יחד עם פוליטיקאים והיועצת המשפטית שהתעוררה עם צבא לוביסטים, מנסים לספר סיפורים ומעשיות. הרפורמה מגנה על הציבור מפני עבודה גרועה ולא פוגעת בכלום, מלבד חוסר הרצון של המשרדים להתאים את הרגולציה למאה ה-21. בשביל זה באתי לכנסת. שיהיה יום מקסים".

חבר הכנסת מוסי רז, ממרצ, הגיב לדבריו של קארה ב'כאן רשת ב' ואמר: "אם המצב יישאר כפי שהוא, יש לי גיבוי ממרצ להצביע נגד חוק ההסדרים, קארה טיפס על עץ גבוה ולא מוכן לרדת ממנו".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

27 תגובות
21
tch
02.09.21

אם אביר קארה לא יודע להביא סחורה שהבטיח שילך אביר קיבל לפחות 3 מנדטים לימינה מעצמאים. אם ייכנע למרצ מוטב שיחזור הביתה לאלף סוסים וחמורים

הצטרפו אלינו