חדשות טלוויזיה

אורן חזן הוא הזוכה של "האח הגדול"

היום התרחש גמר האח הגדול. לאחר שהות של 57 ימים הוכרז המנצח: אורן חזן. למקום השני והמכובד הגיע תמיר ורדי

((צילום: מיכה לובטון))

למקום הרביעי והמכובד הגיעה שרית פולק רוסו, אשתו הטרייה של סטטיק. לאורך כל העונה שרית בלטה ביכולות ההכלה, והחברות שלה. דווקא בשקט שלה ובניסיונות הרבים שלה להשכין שלום בבית, היא הצליחה לכבוש את דיירי הבית והצופים. שרית ריגשה את כולם ונשארה האחרונה בבית מבין כלל הדיירות.

(מיכה לובטון)

עומר ברזני, הגיע למקום השלישי. לאורך העונה ברזני כבש את לב הצופים גם בחוש ההומור שלו וגם בזכות הרגישות הגדולה שגילה בזמן שהותו בבית. עומר שהשתתף בעבר בשתי עונות של המרוץ למיליון יחד עם אחותו נטע זכה לראות אותה בבית במהלך משימה סודית.

(מיכה לובטון)

למקום השני הגיע תמיר ורדי. תמיר היה אחד הדיירים המצחיקים והמרגשים שהיו לאורך העונה. תמיר פתח את הלב וסיפר את סיפור חייו אל מול המצלמות והצליח לרגש דיירים רבים ומדינה שלמה. במהלך העונה תמיר עבר מסע פנימי של קבלה עצמית, דיבר רבות על הרצון שלו לזוגיות ועל הכמיהה להתחיל בקריירה ככוכב ילדים.

(מיכה לובטון)

את המקום הראשון קטף אורן חזן. לאחר 53 ימים בבית האח הגדול הוכתר אורן חזן על ידי הצופים בבית לזוכה. אורן נשאר לכבות אחרון את אורות הבית וזכה בפרס על סך 250 אלף שקלים. חזן היה דמות משמעותית בבית האח הגדול, חריף ודעתן שלא חסך מאף דייר את דעתו על כל נושא שעלה. יחד עם זאת, אורן גם גילה רגישות רבה ואמפתיה למתמודדים ששהו איתו בבית וגרם לצופים רבים לראות בו צדדים נוספים שלא ראו בו קודם לכן.

(מיכה לובטון)
(מיכה לובטון)

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

22 תגובות
8
עמיר
01.09.21

למרות שהאיש נמצא במחלוקת היה מגיע לו את המקום הראשון בזכות והכבוד הוא ורק הוא החזיק את העונה כל שאר הדירים הם קומץ של עלובי החיים חפצי פרסומת חלולים ומיצגים את ישראל הפחות יפה תודה אורן על עונה יפה ומכובדת שלך

הצטרפו אלינו