חדשות

רגב מאשימה את מיכאלי: עוד אסון שיכול היה להימנע

רגב עולה למתקפה: לאחר שתקפה את מיכאלי עקב ההחלטה לדחות בשנה את התקנת המערכת לשכחת ילדים ברכב, רגב לא חוסכת ביקורת בעקבות מותו של הילד בשדות נגב, ומאשימה את מיכאלי

תומכת בהחרפת ההחלטה. רגב (שאוויש. רגב (צילום: אוליביה פיטוסי/פלאש90))

לפני שעות ספורות נקבע מותו של ילד כבן 6 במועצה האזורית שדות נגב, לאחר שנשכח ברכב. ח"כ מירי רגב מיהרה לגנות את שרת התחבורה מרב מיכאלי: "עוד ילד שנשכח באוטו ומצא את מותו הטראגי ברכב לוהט, עוד אסון שיכול היה להימנע אילולא השרה מיכאלי הייתה דוחה את התקנה למניעת שכחת ילדים ברכב. נקרע הלב, תנחומיי הכנים למשפחה", כתבה בחשבון הטוויטר שלה.

"רשום על שמך", רגב תוקפת את מיכאלי (צילום: יונתן זינדל/פלאש 90)

כבכור, רגב כבר תקפה בעבר את החלטה של מיכאלי לדחות בשנה את התקנת המערכת. מיכאלי דחתה בשנה את החובה על התקנת מכשיר למניעת שכחת ילדים ברכב, וזאת "על מנת לבחון את הדרכים החלופיות לאפשר קיומן של מערכות מסוג זה", ורגב הטיחה בה: "איך לא רעדו לך הידיים לדחות את התקנות מאוגוסט השנה ליוני שנה הבאה? התקנה היא מצילת חיים וכפי שאמרתי כל פעוט שימצא את מותו הטראגי ברכב או ייפגע יהיה רשום על שמך".

לא נשאר חייב. סמוטריץ' (יונתן זינדל\פלאש90)

ח"כ סמוטריץ' יצא כנגד האמירה של רגב, וכתב כי: "מירי, זו אכן טרגדיה כואבת. כמו כל אסון. אבל גם התקנות שלך לא היו מונעות אותה כי מדובר בילד בן 6 והתקנות שלך דיברו על ילדים עד גיל 4…", וציין: "ובכלל, חוקים ותקנות ורגולציה יקרה הם לא הפתרון לכל מחלה, אסון, תופעה או אתגר. יש דרכים רבות, יעילות וממוקדות הרבה יותר".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

61 תגובות
34
מורשת נתניהו המושחת
31.08.21

לרגב בטח היה רצון שיחתמו עם מישהו שהיא אישרה לחייב את כל המשפחות לקנות ממנו

הצטרפו אלינו