צפו: הרב חיים דרוקמן מחזק את אנשי הגבעות
רגע לפני מסע הרבנים ביהודה ושומרון, הרב חיים דרוקמן יצא בחיזוק לאנשי הגבעות: "בעזרת ה' נמשיך לבנות את ארצנו ולהפריח את שממותיה, ונצעד לקראת גאולתנו השלמה"

הרב חיים דרוקמן, ראש מוסדות אור עציון ויו"ר תנועת בני עקיבא, יצא היום (שלישי) בקריאת חיזוק לתושבי הגבעות ביהודה ושומרון, וזאת לרגל מסע הרבנים של ארגון רבני הארץ הטובה. הרב ביקש לחזק את המתיישבים, וקרא להם לחזק ולכוון את הנוער להמשך עשייה.
הרב, שלא יכל להגיע לאירוע, שלח ברכה לרבנים ולתושבים ואמר כי "לצערי אינני יכול להיות עמכם באופן פיזי, אבל אני נמצא איתכם בליבי בסיור שלכם למקומות שמפריחים את שממות ארצנו. המפגש שלכם עם הנוער שעושה את הדבר החשוב הזה, חזקו אותו, וכוונו אותו, שיוציא את רצונו הטוב והאידיאליסטי לבנות ולהפריח את שממות הארץ בצורה החיובית ביותר. בעז"ה אנחנו נמשיך לבנות את ארצנו, ולהפריח את שממותיה", אמר הרב בדברי הברכה.
הרב דרוקמן התייחס גם לזכות של המתיישבים בגבעות בבניין הארץ: "כותב הרב קוק זצ"ל על השאלה מדוע דורנו זכה לגאולה, דבר שלא זכו אבותינו, ועונה הרב קוק מפני שהוא עסק במצווה החשובה ביותר מכל המצוות שבתורה, מצוות יישוב ארץ ישראל. וכך נמשיך גם אנחנו לבנות את ארצנו ולהיבנות בה, ונצעד לקראת גאולתנו השלמה. אני כמובן אתכם".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו