ברגע האחרון: בית-כנסת בת"א ביטל שיעור של הרב מוטי אלון
בית-הכנסת "היכל מאיר" בתל-אביב ביטל שיעור תורני שהיה אמור הרב אלון להעביר במקום. במגדל, למרות ההתפתחות בפרשה, עסקים כרגיל. הרב ממשיך בסדר יומו - מוסר שיעורים, מקיים התוועדויות ומקבל קהל. מקורבים: "הרב ימשיך להרביץ תורה"

לאורך תקופה ארוכה, היתה פרשת הרב מוטי אלון שרויה בערפל. רסיסי מידע, שמועות וחלקי דיווחים מילאו את התקשורת. מעבר לכך, כל עוד המשטרה לא המליצה להעמיד את הרב אלון לדין – לא ניתנה החותמת הרשמית לפרשה.
אלא שהשבוע, הכל השתנה: המשטרה מסרה את המלצתה להעמיד את הרב אלון לדין, ומהשלב הזה הפכה הפרשה לסוערת הרבה יותר.
מלבד חברי פורום "תקנה", הרב אלון זכה לכבוד מצד חלקים רבים מהציבור הדתי-לאומי שהתקשה להאמין למה שנקשר בשמו של הרב המוערך.
סדקים ראשונים נרשמו לאחר התפנית השבוע, כשבית-הכנסת "היכל מאיר" בתל-אביב ביטל שיעור תורני שהיה אמור הרב אלון להעביר במקום.
היה זה הרב שלמה דיכובסקי, רב הקהילה, שלחץ לבטל את השיעור. הקהילה התלבטה, ורק כעבור ימים מספר קיבלו חברי הקהילה הודעה כי השיעור בוטל.
במגדל, למרות ההתפתחות בפרשה, עסקים כרגיל. הרב אלון ממשיך בסדר יומו – מוסר שיעורים, מקיים התוועדויות ומקבל קהל.
מקורביו של הרב אלון הבהירו אתמול כי למרות השיעור שבוטל, "הרב ימשיך להרביץ תורה".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו