מבזקים
סרוגים

פרשן לענייני ישראל בעזה: ברצועה מעדיפים את נתניהו

פרשן לענייני ישראל ברדיו עזתי אומר: " התושבים ברצועה אומרים כי ממשלת נתניהו הייתה טובה יותר אליהם מאשר ממשלת בנט בגלל שהיא הייתה רואה את התושבים ומכניסה את הכסף הקטארי"

י"ד אלול התשפ"א
פרשן לענייני ישראל בעזה: ברצועה מעדיפים את נתניהו
פרשן לענייני ישראל בעזה: ברצועה מעדיפים את נתניהו צילום: (צילום: יונתן זינדל, הדס פרוש ודוד כהן, פלאש 90)

סמי עבד, הפרשן לענייני ישראל ברדיו אל מנאר אומר הבוקר בראיון לגל"צ כי: "בעזה מעדיפים את ממשלת נתניהו על ממשלת בנט כי היא לא הייתה מרעיבה את הילדים והייתה מעבירה את הכסף הקטארי".

שקד: "נאשר תקציב למנייני חצרות בימים הנוראים"
שקד: צילום: שקד:

לטענת עבד, המצב בעזה נפיץ בשל העובדה כי התושבים סובלים מרעב.

"הלוואי שלא תהיה ממשלת בנט לפיד כי היא מרעיבה את הילדים בעזה. נפתלי בנט הוא דתי והוא עושה כמו פרעה  הוא מרעיב ילדים ברחוב", אמר עבד.

עוד הוסיף כי אם המצב לא ישתפר בעזה כל 2.5 מיליוני התושבים ברצועה יגיעו לעימותים על הגדר כי כבר אין להם ברירה.

קטאר והאו"ם הגיעו לסיכום כי בניגוד לנוהל הקודם של העברת מזוודות הדולרים, הכסף הקטארי יועבר למשפחות נזקקות בעזה על ידי העברה בנקאית ולאחר מכן יונפקו כרטיסים נטענים לתושבים.

האזינו:

 

בנימין נתניהו נפתלי בנט סמי עבד עזה