מרכיבים להכנת מאפה זוקיני:
תבנית מאפינס עד קוטר 5 ס״מ ליחידה
- פחמימה: 3 קישואים גדולים
- 1 בצל גדול
- 1 גבעול כרישה
- 1 כוס קמח כוסמין/ קינואה
- 1/2 כוס מים
- שומן: 1/3 כוס שמן זרעי ענבים
- חלבון: 3 ביצים טרופות
- 1 כפית מלח הימאליה ורוד
- 3/4 כפית פלפל שחור
- מאנג׳טים למאפינס

אופן ההכנה:
- חממו תנור ל 180 מעלות.
- גרדו לתוך קערה בפומפיה את הקישואים והבצל והניחו במסננת, כך שתסננו את הנוזלים.
- קצצו לטבעות את 2/3 התחתונים של הכרישה (בחלק הירוק, לא נשתמש).
- הוסיפו את הביצים הטרופות, המים והשמן וערבבו היטב.
- הוסיפו את הקמח ואבקת המרק וערבבו היטב.
- הכניסו את המאנג׳אטים לשקעים ומזגו לתוכם את התערובת.
- הכניסו לאפיה ל 45 דקות.
המתכון באדיבות: מורן שטרום נטורופתית מוסמכת

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים