ראש הממשלה, נפתלי בנט, הביע שביעות רצון מהחלטת הצוותים במשרד הבריאות להרחיב את מעגל המתחסנים להתחיל לחסן בני 50 ומעלה.
"אני מברך את מומחי הצוות לטיפול במגפות על קבלת ההחלטה הנכונה למען בריאות אזרחי ישראל", אמר בנט. לדבריו: "חברי הצוות שקדו במקצועיות וביסודיות, והגיעו למסקנה כי החיסון השלישי לבני 50 ומעלה ולצוותים הרפואיים הוא יעיל ונכון".
בנט הוסיף כי "המבצע לחיסון בני 60 ומעלה היה הצלחה גדולה, עם יותר מ-750,000 מתחסנים עד כה, וכעת אנו ממשיכים לשלב הבא. זהו צעד חשוב במאבק נגד מגפת הדלתא".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"אני קורא לכל מי שמעל גיל 50 – התייצבו כבר מחר בבוקר. צאו להתחסן. מדובר בהצלחת חיים. זה בידינו. ביחד עם משרד הבריאות, הבאנו כמות גדולה של חיסונים לישראל על מנת לאפשר פעולה מהירה של חיסון הציבור והגנה עליו מפני זן הדלתא".
"נמשיך את הטיפול במגפת הדלתא בצורה יסודית ואחראית. נשמור על החיים ועל שגרת החיים, עם איזון בין צרכי הבריאות לצרכי הכלכלה ופרנסת אזרחי ישראל. ויחד – ננצח", אמר בנט.
מה דעתך בנושא?
6 תגובות
1 דיונים
צדוק
בנט יביא לנו תקציב. ברוך השם.
08:05 14.08.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בנט
תסתכלו בספרי בנושא אני מומחה בעל שם עולמי
07:01 13.08.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עמדין
גם אויל מחריש לחכם ייחשב
01:17 13.08.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בנט 100% לטובת ישראל
בתגובה ל: עמדין
אז תחריש
07:52 13.08.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
200 אחוז
לאלו שדואגים לכלל ישראל ולא לקרירה ולטובות הנאה שלהם,אני לא משוחד ,גם אם הליסטים המזויין יעוף ,אני לא יהיה שר ,לא ראש ממשלה ,ולא יכנס במסגרת החוק הנורבגי ,אסור להחריש ,כי אם החרש תחרישי בעת הזאת,,,,,,,,,,
08:20 13.08.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סין שליטת העולם החדש
בנט יישר כח אתה ראש ממשלה טוב הקורונה היא פה ובכל מקום לא ניתן לנצח אותה כל שנשאר לחיות לצידה תשאלצאת הסינים אדוני העולם החדש
00:48 13.08.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר