מבזקים
סרוגים

לאחר דרמת ענק: היסטוריה בהתעמלות האמנותית

המתעמלות הישראליות לינוי אשרם וניקול זליקמן, הצליחו להגיע לעשרת המקומות הראשונים המובילים לגמר שייערך מחר. אחרי דרמה לא קטנה בפתיחה, אשרם הצליחה לתקן ולהעפיל לגמר

גיא עזרא | חדשות סרוגים
כ"ח אב התשפ"א
לאחר דרמת ענק: היסטוריה בהתעמלות האמנותית

המתעמלות הישראליות, לינוי אשרם וניקול זליקמן, העפילו לגמר שייערך מחר בבוקר ויתחרו על המדליה, אחרי שזכו במקום ה-3 וה-7 בהתאמה.

"תני בראש, סומכים עליך" גל גדות במסר ללינוי אשרם

הציון של ניקול זליקמן בתרגיל החישוק הוא 24.350 נקודות. לינוי אשרם פתחה יחסית בצורה לא טובה לאחר שבתרגיל החישוק הוא עף לה אל מחוץ למשטח ההתעמלות, והיא קיבלה ציון של 23.500.

בתרגיל הכדור היא הצליחה לשפר עם 28.250 נקודות ועם 51.750 נקודות כלליות היא טסה למקום ה-5 הכללי אחרי שני תרגילים. בתרגיל הסרט אשרם קיבלה ציון 23.500 בתרגיל שבוצע לשיר "הבה נגילה", אשר הבטיח את מקומה בגמר.

בתרגיל הכדור קיבלה זליקמן 25.500, וסיימה במקום השביעי המוביל אף הוא לגמר, ממנו עולות עשר המתעמלות הראשונות.

טוקיו 2020 לינוי אשרם ניקול זליקמן