מבזקים
סרוגים

מענק אולימפי: 50 אלף ש"ח לג'ודוקאים הירושלמים

אורי ששון ותמנע נלסון לוי קיבלו כל אחד מענק בגובה 50 אלף שקלים מעיריית ירושלים על זכייתם במדליית הארד באולימפיאדת טוקיו 2020. ראש העיר ליאון: "אתם גאווה לירושלים, זו רק ההתחלה"

כ"ה אב התשפ"א
מענק אולימפי: 50 אלף ש"ח לג'ודוקאים הירושלמים

עיריית ירושלים העניקה 50,000 שקלים לאורי ששון ותמנע נלסון לוי על זכייתם במדלית הארד באולימפיאדת טוקיו 2020.

ברכות לנבחרת הג'ודו: "הבאתם רוח ישראלית"
ברכות לנבחרת הג'ודו: צילום: ברכות לנבחרת הג'ודו:

ששון ונלסון לוי הגיעו היום (שלישי) ללשכת ראש העיר ירושלים, משה ליאון, שהעניק לכל אחד מהם מענק בגובה 50,000 שקלים על ההישג וזאת בנוסף למענק שקיבלו מהעירייה על העפלתם לאולימפיאדה.

(צילום: דוברות עיריית ירושלים)

בעירייה מסרו כי: "עיריית ירושלים תומכת בספורטאים הירושלמים תמיכה חסרת תקדים בהיקפה ומתגמלת אותם על הישגיים בספורט".

נלסון לוי וששון הודו לראש העיר ולצוות העירוני על תמיכתם וציינו כי עיריית ירושלים מלווה אותם ותומכת בהם תמיכה מרגשת ומשמעותית.

(צילום: דוברות עיריית ירושלים)

ראש העיר ירושלים, משה ליאון אמר: "אתם גאווה לעיר ירושלים, אני גאה בכם ומעריך אתכם. הנחישות וההתמדה שלכם הם שהביאו אתכם להישג הזה ואני בטוח שזוהי רק ההתחלה. ראיתי באופן אישי כל קרב שלכם אך את המסכם שהיה בשבת ראיתי באיחור ולמרות זאת זה היה מרגש מאוד מאוד".

אורי ששון טוקיו 2020 משה לאון תמנע נלסון לוי