הלכה המדליה: נבחרת הבייסבול של ישראל הפסידה במשחק רבע הגמר של בית הניחומים לרפובליקה הדומינקנית, שעלתה לחצי הגמר לאחר שרשמה תוצאה 7:6. המשחק היה צמוד לכל אורכו, אך בעקבות ההפסד ישראל הודחה סופית מהטורניר.
המשחק נפתח בתצוגה נוראית מצד ישראל, כששלושת החובטים הראשונים נפסלו על ידי המגיש הדומיניקני. טעות הגנתית הציבה את אמיליו בוניפאסיו על הבסיס השלישי, ובחבטה הבאה הוא הצליח להשלים את ההקפה ולהעלות את הרפובליקה הדומיניקנית ליתרון 1:0. בסבב השלישי הדומיניקנים כבר הגדילו את היתרון ל-2:0 – כשהתוצאה הזו נשמרה עד הסבב החמישי, שבו ישראל הפכה את המשחק לחלוטין.
תחילה היה זה ניק ריקלס, שהיה קרוב להשיג נקודה ראשונה לישראל – אך נתפס סנטימטר מבסיס הבית. למרות זאת, חבטות מוצלחות של זאק פנפרייס וטיי קלי השוו את התוצאה ב-2:2. זמן קצר לאחר מכן, מיץ’ גלייזר וסקוטי בירצ'האם השלימו הקפות משלהם והעלו את ישראל ליתרון של 4:2 – אשר נשמר עד סוף הסבב.

הסבב השישי נפתח בחבטה חזקה של ראיין לווארנוויי שכמעט הפך להום ראן – אך הכדור נתפס סנטימטר מגדר המגרש והביא לפסילתו של החובט הישראלי. בשלב הזה הדומיניקנים הצליחו לעצור את המומנטום הישראלי – כשגם שתי החובטים הבאים של ישראל נפסלו בקלות יחסית.
בחצי השני של הסבב, שני החובטים הראשונים של הרפובליקה הדומיניקנית התקדמו בבסיסים בעקבות זריקות בול רצופות, ובהמשך דאבל אפשר לדומיניקנים לצמצם את הפער ל-4:3. לאחר סטרייקאוט מוצלח המאמן הישראלי החליט להחליף את המגיש, כשזאק וייס החליף את ג'ייק פישמן במטרה לעצור את המומנטום של היריבה – אך חבטה מוצלחת הביאה לשוויון בלוח התוצאות. למרבה המזל, כדור גבוה שנתפס על ידי קלי הביא לפסילה השלישית ולסיום הסבב.

ההום ראן הראשון של המשחק נרשם בסבב השביעי, שהעלה את הדומינקנים שוב ליתרון 5:4 אחרי שישראל לא הצליחה להשלים הקפה בתור שלה להתקפה. אך סבב לאחר מכן ישראל הגיבה בהום ראן שהביא 2 הקפות והחזיר אותה ליתרון 6:5. הדומיניקנים השיגו כמה חבטות, אך ירדו בסיום הסבב כשישראל עדיין מובילה.
לאכזבת ישראל, הדומיניקנים השוו שוב בסבב האחרון עם הום ראן נוסף. שלושה חבטות רצופות הציבו רצים על הבסיסים – לפני שחבטה אחרונה סגרה את הסיפור.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
megangoldberg
Trace a constellation on my skin. Tell me its story with just your fingertips. f1nd me on megangoldberg_mooo_com change _ to dot
03:17 12.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ישראל
שמי ישראל ואני בן לעם ישראל,ו לא ,ממש לא התאכזבתי, לא בדברים אלו גאוותנו לא באלה חלק יעקב, חלקנו גאוותנו עמידתנו ואשרנו רק בעבודת ה בכל דרכיך דעהו והוא יישר...
שמי ישראל ואני בן לעם ישראל,ו לא ,ממש לא התאכזבתי, לא בדברים אלו גאוותנו לא באלה חלק יעקב, חלקנו גאוותנו עמידתנו ואשרנו רק בעבודת ה בכל דרכיך דעהו והוא יישר אורחותיך משה רבינו לא קיבל מדליה אז מה? ה הוא נחלתנו
המשך 15:58 03.08.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר