היום הגיע ח"כ יום טוב כלפון (ימינה) לסיור יחד עם מנכ"ל מועצת יש"ע, יגאל דלמוני, על מנת ללמוד על אתגרי ההתיישבות באזור
כלפון: "התחלנו ב׳חוות נווה אורי׳ שהוקמה על שם אורי אנסבכר הי"ד החווה היא נקודה אסטרטגית המחברת בין ירושלים לגוש עציון. רחלי וליאור טל, לקחו את חמשת ילדיהם והקימו את החווה. שם הם חיים בלי חיבור למים וחשמל, חלוצים של ממש. ששומרים על אדמות המולדת שלנו ומונעים השתלטות עויינת."

לאחר מכן, הגיע ח"כ כלפון לתצפית ע״ש ארי פולד הי"ד, בסמוך לשמורת עוז וגאו”ן, שם קיבל סקירה בסוגיית תשתיות הכבישים, בהתאם לתכנית האב לתחבורה של מועצת יש"ע".
אלה המועמדים לוועדה למינוי שופטים ודיינים
"אני רוצה להמשיך ללמוד"
אחרי הסיור אמר ח"כ כלפון: "באנו לראות בשטח מה שקורה עם החוות בשטחי C , שזה נושא בפני עצמו, שהוא לא נכנס בגדר של חוק ההסדרה, אלא שהוא נושא שהוא לא פחות חשוב."

"זו המערכה הגדולה. האינטרסים הלאומיים שלנו בשטחי C, זה חלק מההסכמים הקואליציוניים. המשכנו פה לגוש עציון, שכל נושא הכבישים והתחבורה הוא מאוד חשוב לחיזוק ההתיישבות. אני רוצה להמשיך ללמוד ואפשר לפנות אליי בכל עניין"




תגובות
קקר נוכל כמו הבוס שלו לא מאמין לאף מילה של ימינה
חלפון הטפשון ומנסור עבאס ידאגו למתיישבים ביהודה ושומרון
חמור מאוד שתוף הפעולה עם ממשלת הבגידה הזו ביחוד עם מפלגת הבגידה ימינה. יש לעסוק רק בהפלתה ולא לתת שום לגיטמציה וחיזוק לנמושות האלה