הטרנד החם ברשת: מתכון לטאטאקי אבטיח
לכבוד יום האבטיח שחל היום: קבלו 2 מתכונים מנצחים ומקוריים שניתן להכין מאבטיח: הטרנד החם: טאטקי אבטיח בנגיעות מנטה וסורבה אבטיח בננה דל קלוריות

בשיא הקיץ, כאשר המחירים ירדו ואפשר ליהנות ממנו ללא נקיפות מצפון, זה הזמן לחגוג את יום האבטיח ולאכול את הפרי האהוב בדרכים חדשות. מנת טאטאקי אבטיח מפתיעה ויפה במיוחד וסורבה אבטיח-בננה לקינוח דל קלורית
טאטאקי אבטיח
רכיבים:
1 אבטיח
200 מ"ל מיץ רימונים
זרעי שומשום שחור
12-14 סוכריות מנטה

(צילום: Teka studio)
הוראות הכנה:
חותכים את האבטיח למלבנים מאורכים, מניחים בקערה בגודל המתאים ומשרים במקרר למשך 10 שעות במיץ רימון (יש לשים לב שמיץ הרימון מכסה את מטילי האבטיח לחלוטין). מוציאים את האבטיח מהמרינדה, מסננים היטב את הנוזלים ומכסים את כל ציידי המלבנים בזרעי שומשום שחור.
מניחים את סוכריות המנטה בשקית נייר או פלסטיק, ומפצחים אותן קלות בעזרת פטיש מטבח. מניחים את הטאטקי על צלחת הגשה מאורכת ומפזרים את שברי המנטה מסביב.
סורבה אבטיח-בננה
רכיבים:
חצי אבטיח
2 בננות
1 כף סירופ מייפל (אופציונלי)
כמה טיפות תמצית וניל

(צילום: Teka studio)
הוראות הכנה:
קולפים את האבטיח, חותכים לקוביות ומניחים בקופסאת פלסטיק במקפיא. קולפים וחותכים את הבננות לחתיכות ומקפיאים גם אותן. לאחר ההקפאה, מערבבים יחד במעבד מזון את האבטיח, הבננות, סירופ המייפל ואת תמצית הווניל, וטוחנים עד לקבלת מרקם סמיך וללא גושים.
לאחר מכן, מקשטים עם כדורי אבטיח ועלי נענע טריים.
________________________________________
המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו