חברי הכנסת יעקב ליצמן ומשה גפני מיהדות התורה הגישו לונה ליו"ר הכנסת מיקי לוי נגד יו"ר הקואליציה חברת הכנסת עידית סילמן שלטענתם ביצעה הקלטת סתר לחברי כנסת לצורך כתבה בחדשות 12.

"הלילה, בעת הדיון בכנסת בחוק הדיינים, נחשפה ח״כ עידית סילמן, מבצעת הקלטת סתר כלפי חכי״ם כשהיא מצויידת באמצעי תיעוד עליה, בתוך אולם המליאה, בשטח הפארסה שמאחורי המליאה ובמסדרונות הכנסת.
לאחר בדיקה התברר כי מדובר במכשיר הקלטה והסרטה, שהועברו לח״כ סילמן, מטעם ערוץ תקשורת מרכזי במסגרת כתבה שמתוכננת לשידור", כתבו ליצמן וגפני בהודעתם.
"זהו מקרה פסול וחריג, הנוגד את נהלי הכנסת באופן מהותי, בו חברת הכנסת פועלת בחשאי ובערמה, במסגרת היותה יו״ר קואליציה, תוך ניסיון ״להפיל״ חברי כנסת באמירות והצהרות, מבלי לעדכן ולדווח על כך לאנשי שיחתה. עוד התברר כי בעוד שחברי כנסת מהאופוזיציה לא ידעו כאמור מהימצאות מצלמה נסתרת עליה בעת שיחותיה איתם, הרי שחברי כנסת מסויימים מהקואליציה עודכנו דרכה והוזהרו מראש ש״לא ליפול״ באמירות שונות מול המצלמה".
בן גביר לא מרפה: אבקש להשעות אותו; הוא לא כשיר
לטענתם חברי הכנסת ליצמן וגפני שחשפו זאת, פנו מיידית ליו״ר הכנסת, שהגיב בהלם מוחלט והורה לסלק את אמצעי ההקלטה מהמליאה לאלתר. לדבריהם תלונה רשמית תוגש ליו״ר הכנסת, וכן לועדת האתיקה של הכנסת לכשתוקם.
כתבת הכנסת של חדשות 12, דפני לאל כתבה בטוויטר שלה: "איזה קשקוש. צילמנו את עידית סילמן כשהיתה חייבת לרוץ להצבעה. היא סגרה את המיקרופון ונכנסה למליאה".





תגובות
כול המשפחה שלה נבלות
אמא שלך נבלה
את תת רמה
חתרנית סתם אפסית שתפסה ג'וב
דבר מכוער מאין כמותו הפסידה המון מניות אתמול כל אדם בז לדברים כאלה.
המקובל לסרי שליטא אומר: מצוה לקלל את סילמן סילמן כנראה צאצא לזרש אשת המן ולאיזבל. היא גם חוצפנית בהופעותיה בציבור.
אסור לשתוק כשיש חילול השם סילמן שותקת. והשתיקה רועמת. אם זה נכון זה חילול השם שאין כמוהו. ככה תעשה בוגרת אולפנא? זה מה שהרבנים והרבניות שלך לימדו אותך?
למה התקשורת שותקת? הראיה הכי טובה שימינה זה שמאלה - שתיקת הכבשים של התקשורת. אם המקליטה בסתר למען ערוץ 12 הייתה חלילה מירי רגב, התקשורת הייתה מכה בכל הכח.
מה עשו למירי רגב המדהימה ,שתמיד העמידה את התשקורת במקומה באופן הראוי.למירי רגב בזו מקנאה על אישיותה החזקה והלא מתפשרת.את התוחס לאקריות כמו סילמן הם מאמצים בחוסר חשק ומאינטרס בלבד.
ימח שמה של עידית סילמן ימח שמה של עידית סילמן ימח שמה של עידית סילמן ימח שמה של עידית סילמן ימח שמה של עידית סילמן ימח שמה של עידית סילמן
שתחזור להיות מורה להתעמלות. למען האמת כיו"ר הקואליציה היא מחוייבת לשתף את כל המפלגות בקואליציה - גם את מפלגת ערוץ 12, גם מלגת בג"צ, גם מפלגת היועמ"ש,