מהומה במליאת הכנסת. ח"כ איתמר בן גביר (הציונות הדתית) עלה לדבר במליאת הכנסת, בישיבה אותה ניהל ח"כ אחמד טיבי (הרשימה המשותפת).
בן גביר פתח את דבריו, ואז טיבי הפסיק אותו, וטען כי הוא חייב להגיד "אדוני היו"ר". בן גביר לא הסכים לחזור ולהגיד לטיבי 'אדוני היו"ר' ואז טיבי הורה לו לרדת. בן גביר סרב. ואז טיבי קרא לסדרנים שיורידו בכוח את בן גביר מהדוכן.
"אני הריבון"; צפו בטיבי מעיף את אלקין מהדוכן

טיבי המשיך ואמר לו: "אתה לא מאזין להוראות היו"ר". בן גביר ענה לו: "אתה מחבל. אתה צריך לשבת בכנסת בסוריה". טיבי קרא את בן גביר לסדר 3 פעמים והורה לסדרנים להוריד אותו בכוח מהדוכן.
בן גביר התנגד, עד שהדברים הגיעו כמעט למכות עם הסדרנים. יו"ר הכנסת מיקי לוי הוזעק למליאה, אך טיבי סרב לרדת מדוכן היו"ר ולקח שעה ארוכה עד שהרוחות נרגעו ובן גביר יצא מהאולם.




תגובות
איתמר בן גביר אשריך שלא נכנעת להמן של דורנו הבעיה שאנחנו בארץ ישראל ונותנים לערבים טומכי טירור ושונאי ישראל להשפיל אותנו
זה הבן של זיבי שאיתמר אומר עליו שהוא ארכי מחבל שקיים במדינה,אבל הוא מקבל גיבוי מחולנים שמאלנים שבקרוב הם יהיו עים המוסלמים והסרוגים במקום שמימנו כבר לא תהיה להם תקומה,ואתה בן של שיפחה מוסלמית שכל הכפר עשה עליה עשר סיבובים כל אחד לך חזרה לכפר מימנו יצאתה, ותחפש קבר לגופתך ותיתפגר,בן של שיפחה ארור,ארור אתה וארור מי שעשה טינופת כמוך זיבי אחמד שם רשעים ארורים ירקב איתך ביחד,
בן גביר כל הכבוד
, מערכת סרוגים - בבקשה לא לצנזר, הגם שעמדתי חריגה : ברגע שטיבי יושב על כסא היושב ראש ומנהל את הישיבה כחוק - הוא פועל בשם הכנסת ומייצג את המדינה. דעתו ועמדותיו הפוליטיות כלל לא משנות. כאשר לוין ניהל את הישיבות - טיבי ששונא את דיעותיו ועמדותיו נהג בכבוד וקרא לו "אדוני היושב ראש, כנסת נכבדה" כנהוג. בן גביר מתנהג בבריונות שמבזה את הכנסת. הוא חושב שהוא נמצא מול שוטרים או חיילים בחברון או ביצהר. נוהג כפי שהמתנחלים "אדוני הארץ" רגילים לנהוג מול אנשי הרשויות השונות ומול ערביי השטחים : בכוחנות, בריונות וצעקנות. כל כולו מחפש,באז תקשורתי, גם על חשבון כבוד הכנסת והפיכתה לשוק. בושה.
חביבי אתה צריך אשפוז דחוף. לפי ההדיון המעוות שלל אז גם אם היטלר היה מצליח להיכנס לכנסת דרך הרשימה המשותפת היה צריך להקשיב לו כיו"ר.גם היטלר עלה לשילטון על פי החוק וזכה לרוב בבחירות (רוב יותר גדול ממה שהיה לצירציל באנגליה), כשהתרבות המערבית שוטפת את המח אז אנשים מאבדים את הדעת. רפואה שלמה.
אם לעזוב שניה את ההתפתחות שהגיעה אח"כ, שאכן הייתה מבישה- כל הסיפור התחיל על התקטננות של טיבי, על זה שבן גביר לא הוסיף את המילה 'אדוני' כשפתח ואמר 'יו"ר הכנסת'. מילה אחת שתוסיף לו לאגו. זה כל הסיפור. הכוחנות כאן היא לגמרי של טיבי, שבאותה המליאה גם הוריד את אלקין ואמר בנימוק לכך ש'אני כאן הריבון' ברור לגמרי שזאת התנהגות של ילד קטן שמחפש באז תקשורתי על חשבון כבוד הכנסת והפיכתה לשוק. אכן בושה!
בנט וחברותו , הערבים מרימים את האף מול יהודי בכנסת ישראל, בושה וחרפה לאיפה הבאתם אותנו
יועץ של רוצח המונים באמת קשה לומר אדוני ליועץ של רוצח המונים ידוע לשימצה.
הבובות של ביבי בפעולה. כבוד לטיבי הכאניסטים של ביבי רוצים לחסל את הדמוקרטיה. כל הכבוד לטיבי.
בן גביר הוא פניה המכוערים של הציונות הדתית. ככה אתם נראים. איכס.
וכל הח"כים האפסים המשיכו את הישיבה במקום לצאת רק חברת כנסת אחת הביעה מחאה וגם היא בסוף התקפלה וישבה. אולם המליאה דמה היום יותר למחנה ריכוז בימים האפלים של אירופה. איזה כנסת ואיזה ישראל. כמו שהיהודים יכולים לגלות גבורה - ככה הם יכולים להתנהג כאחרוני השפלים והמושפלים.
אדון בן גביר כמה שאתה צודק כל הכבוד ???????? לקרוא למחבל אדוני חחח לאן הגענו
הצביעות של תפקוד הכנסת במהלך הדברים טיבי אומר על בן גביר שהוא מחבל בדמוקרטיה. ולא מורידים אותו מהכסא למרות שהוא פוגע בחבר כנסת. פשוט צביעות לשמה.