אז הימים החמים מביאים איתם רצון עז לגלידה קרה ומנחמת וזה בדיוק הזמן ללמוד להכין גלידת תות מפנקת במיוחד

מצרכים:

1 ביצה (צריך רק את החלבון)
1 מיכל שמנת להקצפה
סלסלת תותים (או 500 גרם תותים קפואים)
מספר תותים לקישוט
2 כפות סוכר
מעט עלי נענע

(צילום: שאטרסטוק)

אופן ההכנה:

מפרידים את החלמון והחלמון. שמים במיקסר את החלבון של הביצה. שוטפים את התותים היטב ומוסיפים לקערת המיקסר יחד עם 2 כפות סוכר. לאחר מכן, הקציפו במיקסר את השמנת להקצפה. מערבבים הכל יחד בעדינות בתנועות קיפול. לאחר מכן, העבירו את הכל לכוסות, קשטו עם חתיכות תות ועלי נענע והכניסו להקפאה לשעתיים לפחות.

בתאבון!