חבר הכנסת לשעבר, איתן כבל, התייחס להפלת חוק הדיינים הבוקר (חמישי) ולהפסדה הנוסף של הקואליציה, ואמר כי מדובר בשלומיאליות שעלולה לפרק את הממשלה.

כבל מתח בקורת על ההתנהלות של קואליציית בנט-לפיד וכתב בחשבון הטוויטר שלו: "זו לא קואליציה, זו שלומיאליזיציה".
כבל אמר כי אם ההתנהלות תימשך כך הממשלה לא תאריך ימים, ואמר כי מה שמאיים על שלמות הקואליציה הוא לא התקציב: "אם הממשלה לא תצליח, נקבל את ימי נתניהו בעוצמות שלא ראינו לעולם".

לדברי כבל: "ממשלות מעולם לא נפלו על תקציב, לא על החזרת סיני ולא על אוסלו. האופוזיציה תעשה הכל כדי להפיל את הקואליציה".
בהמשך, הגיב כבל לריאיון שהעניק יו"ר הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ' בתוכניתה של כהן, ואמר: "הוא חרוץ ואחד הפרלמנטריים הטובים ביותר. אנחנו חברים, אני מעריך אותו מאוד, אלחם בדעותיו בכל מחיר ובכל דרך שהדמוקרטיה מאפשרת, אך הוא חלק מהמרקם של החברה הישראלית".





תגובות
ותפיל ממשלת סדון מין הארץ.
לאן נעלמה אילת שקד. משהו יודע.
עדיף ביבי על שלומאלים זה לא צחוק .מדינת ישראל צריכה הנהגה ולא פונוקיו
לא ימני סתם גזען עדתי
איתן קיבל מזמן את התואר 'לוזר' היינו לא יוצלח סך הכל תימני שבצעירותו מכר פאלפל בזרנוגה. הייתי קונה אצלו סחוג הטוב ביותר במזרח התיכון. אז אם כבל מתלהם סימן שלקח מנה יתרה של סחוג שעלה לו לראש הכורדי
@ הממשלה החדשה לא עברה את הטירונות ואי נקראת בשפה צבאית נפל
זו לא ממשלה אני רואה אותם בטלוויזיה אני פשוט רואה תוכנית של חרצופים פשוט אני מרגיש שמדינת ישראל יבוא יום תהייה בשליטה של האוייב שה בתוכנו זה האוייב אחי מסוכן אני כבר מזהה את הממשלה החדשה היא לא יודעת להתמודד עם האוייב הזה
מי שחושב שיש מנהיג למדינה טועה פשוט ביבי עשה לבד עבודה של עשרה אנשים לבד פשוט קומפיוטר אלוף אני שומע את בנט נואם אני רק לא מבין למה הוא חוזר על משפט שלוש פעמים כדי לחשוב על המשפט אבה