חדשות המגזר

השרה שקד לראשי העיריות: פתחו חופים נפרדים נוספים

שרת הפנים, איילת שקד, הנחתה את מנכ"ל משרד הפנים לפנות לראשי עיריות לפתוח חוף נפרד נוסף בתקופת "חופשת בין הזמנים". חלטה בעניין זה נתונה לשיקול דעת הרשויות המקומיות

(צילום: אוליבר פיטוסי פלאש 90)

עם פתיחתה של תקופת "חופשת בין הזמנים", אשר תחל ביום שני, י' באב, ותסתיים ביום ראשון, ל' באב, פנה מנכ"ל משרד הפנים, יאיר הירש לראש עיריית תל אביב-יפו ,רון חולדאי, ראש עיריית הרצליה , משה פדלון, ראש עריית בת ים , צביקה ברוט, ראש עיריית ראשון לציון , רז קינסטליך, ראש עיריית נתניה , מרים פיירברג- איכר וראש עיריית אשדוד , יחיאל לסרי בבקשה לשקול הקצאה של חוף מוכרז הנמצא עבור חוף נפרד נוסף, לאורך תקופה זו.

ברקת המריא לארה"ב: "נמנע מהלך מסוכן"

כידוע, בתקופה זו של "בין הזמנים" החופים הנפרדים מלאים עד אפס מקום. פתיחת חוף רחצה נפרד נוסף תיתן מענה לציבור הפוקד חופים אלו ובעיקר תמנע סיכון לחיי אדם. זאת בשל הצפיפות הרבה שעלולה גם להביא את המתרחצים לרחוץ בחופים שאין בהם שירותי הצלה.

איילת שקד
איילת שקד| צילום: איילת שקד. ארכיון (צילום: ערוץ כנסת)

יובהר, שהחלטה בעניין זה נתונה לשיקול דעת הרשויות המקומיות המפעילות את החופים ולשיקול דעת של גורמי המקצוע בעניין.

לאחר גזירת ליברמן נגד הציבור החרדי לצמצמם את סבסוד המעונות, נראה כי בימינה פועלים למזער נזקים ולשמר את הבייס הציוני הדתי ולהפחית את האש מהמגזר החרדי

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

30 תגובות
23
אביחי
18.07.21

אל תשימו לב לנזיד העדשים שהיא רוצה לתת לחרדים. אם היא אכן באמת דואגת לחרדים. בוא נראה איך היא הולכת להלחם בהמן הרשע שבימינו הלוא הוא איווט האיום. ולא תמשיך בנכלוליותה כאילו היא דואגת לחרדים בשביל שלא תצטרך להתעמת עם איווט האיום.

הצטרפו אלינו