חדשות

צבי האוזר מעדכן: עברתי אירוע נוירולוגי קל

ח"כ צבי האוזר מעדכן על מצבו הרפואי: "‏אמש במהלך הדיונים בכנסת חשתי ברע, ולאחר שהגעתי לבית החולים התברר שחוויתי אירוע נוירולוגי קל.‏" לדבריו, הוא חש בטוב ויחזור לעבודה בימים הקרובים

צבי האוזר מעדכן: עברתי אירוע נוירולוגי קל
צילום: (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

ח"כ צבי האוזר (53) שפונה אתמול לבית החולים הדסה מעדכן כי עבר אירוע מוחי קל:

״‏אמש במהלך הדיונים בכנסת חשתי ברע, ולאחר שהגעתי לבית החולים התברר שחוויתי אירוע נוירולוגי קל.‏"

האוזר הוסיף כי הוא צפוי לחזור לעבודה בימים הקרובים: "הודות לתגובה המהירה של הצוות הרפואי במשכן וטיפול מיטבי של רופאי בית החולים הדסה – אני חש בטוב ובימים הקרובים אשוב לעבודתי״.

אתמול פונה האוזר לבית החולים הדסה בירושלים, זאת לאחר שלא חש בטוב במהלך הדיון במליאת הכנסת. מבית החולים הדסה עדכנו על מצבו: "ח״כ צבי האוזר הגיע לבית החולים הדסה עין כרם לאחר שלא חש בטוב. הוא נמצא בהכרה מלאה, יציב, ועובר סדרת בדיקות בשעה זו".

האוזר היה הח"כ השני מהקואליציה שנאלץ להיעדר אתמול מהמליאה בגלל מצב בריאותי. השני היה ח"כ ולדימיר בליאק מיש עתיד שאובחן כחולה קורונה, זאת לאחר שקיבל תוצאה חיובית לבדיקה שערך.

למרות הניסיון של הקואליציה לקבל החרגה מיוחדת, משרד הבריאות לא אישר לבליאק להגיע להצבעות בכנסת – דבר שעורר ביקורת מצד הח"כ החולה. "‏לא סביר למנוע מחבר הכנסת להצביע במליאה, גם אם הוא מאומת קורונה. חד וחלק" אמר. "לעולם לא אעבור על ההנחיות, אך אני מצפה ממשרד הבריאות להציע פתרון סביר שיאפשר לי לממש את זכותי הדמוקרטית".

גורמים בהנהלת הקואליציה ניסו למצוא דרך שיתאפשר לח"כ בליאק להשתתף בהצבעה, וזאת לאור הצורך לגייס 61 חברי כנסת, על מנת להעביר את תיקון חוק יסוד הממשלה, המחייב רוב מלא. עם זאת, אחרי ההודעה כי הוא אובחן חיובי לקורונה, הקואליציה הבינה כי היא תאלץ לדחות את ההצבעה על תיקון חוק יסוד הממשלה.

גיא עזרא, בנצי רובין

הבוקר הפסידה הקואליציה בהצבעה על חוק הדיינים, לאחר שבקריאה שלישית לא הושג רוב לחוק. יו"ר הכנסת מיקי לוי הצביע בטעות נגד החוק, ובכך גרם לתיקו 51.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

22
12
יוסי
15.07.21

ככזה מי שהולך נגד השם ככה זה מי שהולך נגד השם

1
נסתרים דרכי השם
15.07.21

, בניגוד למחשבה שלך, האוזר וכל היתר לא הלכו נגד השם. הפוך. השם הוא שרצה שתקום ממשלת האחדות. אם לא היה רוצה - לא הייתה קמה.

2
תולילי
16.07.21

אחדות עם מי עם עבאס או עם אויט?

3
חרדי
16.07.21

אז זה מניק לא רב

4
ישותק האוזר
16.07.21

בבית הכנסת המרכזי בר''ג קיללו השבת את האוזר הרב שליט''א. עלה על הבימה ואמר וקילל את האוזר בקללה הזו: ''יהי רצון שהבורא יקח את שכלו של האוזר'' לא עברו 48 שעות והאוזר נכנע לקללות. סופו של האוזר להיות משותק. אמן

11
עמדין
15.07.21

חבל רק חבל ש העברתם על העם היושב בציון ארוע נירולוגי כבד וחמור,בקשר לבריאותך האישית כולי תפילה שתהיה לך בריאות איתנה ואריכות ימים והקבה ישלח לך רפואה שלמה ברמח איבריך ושסה גידיך

10
ןלודו
15.07.21

תתעופף מאיתנותתעופף