השפלה לארגון המחאה: בג"ץ דחה על הסף את העתירה של ארגון "קריים מיניסטר" נגד מינויו של נאור יחיא כדובר בית הנשיא, ופסק כי הארגון ישלם הוצאות משפט בסך של 5,000 שקלים.
כזכור, אמש תנועת "קריים מיניסטר" עתרה לבג"ץ בדרישה למתן צו על תנאי אשר יורה לנציב שירות המדינה, פרופ' דניאל הרשקוביץ, לעכב את מינויו של נאור יחיא לתפקיד דובר בית הנשיא. בעתירה ביקשו לעצור את המינוי עד אשר תתקיים בנציבות בדיקה מקיפה שתבחן האם יחיא עומד בקריטריונים של עובד מדינה, לאור התנהלותו בשנתיים האחרונות כדובר ראש הממשלה ודובר הליכוד.
"נאור יחיא לקח חלק בהתרת דמם של המפגינים והוביל את מערך הפילוג וההסתה נגד מעל למחצית מהציבור. מינויו מזהם את הממלכתיות שבית הנשיא אמור לייצג" אמרו אמש. "בכוונתנו לפעול בכל האמצעים על מנת לעצור את המינוי הנגוע הזה ואנו דורשים מבג"צ לחייב את נציב שירות המדינה לפעול כמצופה ממנו ולבצע בדיקה עצמאית ובלתי תלויה אודות המינוי, ולהכריע האם יחיא, על שלל מעלליו אכן ראוי ועומד בסטדנרטים הערכיים המצופים מנושא משרה כה רמה וממלכתית".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
עוד לפני כן נרשמה הפגנה מחוץ לכנסת בזמן השבעתו של יצחק הרצוג כנשיא המדינה, תחת הכותרת "לא לביביזם בבית הנשיא!". המפגינים קוראים בין השאר: "יחיא לא יהיה דובר!", "דרוש נשיא אמת", נושאים שלטים וקוראים במגפונים.
"לא ייתכן שהאיש הזה יעבור מהמקום המשית והמשסע הזה ישירות לבית הנשיא", כרזו בהפגנה. "זה לא עובד בוז'י וזה לא יעבוד. אתה יכול להיות בטוח בדבר אחד – כל הודעת דוברות שתצא מבית הנשיא תתקבל בצורה הזו. שקט לא יהיה, כי שקט הוא רפש. עברו הימים בהם פוליטיקאים יכולים לעשות מה בראש שלהם".
מה דעתך בנושא?
8 תגובות
1 דיונים
שכן של משיח
אנחנו הימניים אשמים בזה. רק אנחנו ולא אף אחד אחר באומץ והתעוזה שמפגינים השמאל. ואם נמשיך לישון בעמידה זה ילך ויחמיר..
13:51 09.07.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כ
כשמם כן הם כנפייה ממומנת ברוטלית ששמה לה למטרה לפגוע בכל מי שלא חושב כמוהם והם פועלים בכל הדרכים הפסולות הפגנות אלימות תוך כדי הטרדת שכנים יומם וליל , תקיפה...
כשמם כן הם כנפייה ממומנת ברוטלית ששמה לה למטרה לפגוע בכל מי שלא חושב כמוהם והם פועלים בכל הדרכים הפסולות הפגנות אלימות תוך כדי הטרדת שכנים יומם וליל , תקיפה אלימה של עיתונאים ושוטרים יריקות וקללות . הטרדה נינת של אשת ראש הממשלה ומיצגים שמתירים את דמו של ראש הממשלה ומשפחתו . מי שצריך להיות מחוץ לחוק אתה הכנפייה האלימה קריים מינסטר.
המשך 14:59 08.07.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ביביסט גאה ומאושר
עכשיו ילכו להפגין התחתונים השחורים לה זורחת להם השמש מהתחת
13:38 08.07.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
השלב הבא, הוצאה להורג של כל מי שהצביע ביבי.
13:24 08.07.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מושחתים
אני מעריכה את פועלו של בוזי לישראל רק לא מבינה למה לקח את האיש של ביבי מה אין אנשים טובים וישרים במדינה דווקא אותו אומר דרשני להקים וועדה לבדיקת המינוי
12:52 08.07.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עו"ד
בתגובה ל: מושחתים
כי מי שנדבר על המושחתים הם, הם המושחתים האמיתים.
13:08 08.07.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
איציק
בתגובה ל: מושחתים
לפני שאת פוגעת ביושרה של מישהו תבדקי אצלך בביתך מי יותר ישר .בושה וצבועה שכמותך.העיקר להגיב דרך המקלדת
13:59 08.07.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מקום המשפט
מי שיודע כשאנשי בגצ באמת כועסים הם פוסקים הוצאות לדוגמא בסכומים אדירים פי כמה וכמה. פה הם לא פסקו כך למרות שהעתירה הזויה ומופרכת מיסודה. על עתירות מצד שמאל אנשי הבגצ לעולם לא כועסים... תראו מאד מופתעים.
16:24 08.07.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר